Behållare Behållare
Skyddat köp ikon
Skyddat Köp
Dela

Törnskogen, Sollentuna

Referensnummer
336 778
Boarea/biarea
229/88 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)

Familjevilla med stor avstyckningsbar tomt

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Skyddat köp ikon
Skyddat Köp
Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Vaxmora

Här i Vaxmora bor du i ett lugnt område med naturen runt hörnet. Om du så vill ta en trevlig promenad i skogen eller spela fotboll med vännerna finns här goda möjligheter till detta.

Fördelar med området

Tryggt Cykelbanor Parker/Grönområden Barnvänligt Motionsspår Badstrand Hundvänligt Bussar

Kommunikationer

Från Vaxmora är det lättast att ta buss 527 i ca 15-20 minuter till Sollentuna Station. Därifrån går det sedan enkelt och smidigt att ta sig till Kista, Karolinska sjukhuset eller Danderyd med buss eller Märsta, Arlanda, Uppsala eller Stockholm City med pendeltåg.

Vill man hellre ta en promenad på ca en kilometer till Häggvik där pendeltåg mot Märsta och Stockholm City går, går även det bra.

Från stationen Malla Silfverstolpes väg belägen på Danderydsvägen i södra Häggvik går flertalet bussar mot bland annat Danderyd, Karolinska sjukhuset och Sergels Torg. Här går även nattbuss 697 Cityterminalen vilket bidrar till att det är lätt att ta sig fram kommunalt även under natten.

Natur och fritid

Med sjön Norrviken i väst, naturreservatet Törnskogen i norr och skidbacken Väsjöbacken med sex liftar och fyra nedfarter i öst finns här stort utbud av aktiviteter för den friluftsintresserade. Varför inte ta en löprunda i skogen och avsluta med ett svalkande dopp i Norrviken en varm sommardag?

Barnomsorg och skolor

De förskolor som ligger i området är Vittra och Vaxmora förskola, och grundskolorna är Vittra (F-9) och Vaxmoraskolan (F-6), men i de angränsande områdena finns flertalet fler. För mer information om Sollentunas utbud av förskolor och skolor, vänligen besök kommunens hemsida på https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Endast en kort promenad från Vaxmora ligger Rudbeck, en av Sveriges största gymnasieskolor med ett brett utbud av program och inriktningar.

Affärer och restauranger

Tar du bussen ca 20 minuter till Sollentuna centrum hittar du här ett brett utbud av butiker och restauranger. Är du ute efter att storhandla ligger Häggviks handelsplats mindre än 10 minuters bilväg bort och erbjuder både ICA Maxi, Willys, Coop och City Gross inom gångavstånd från varandra. Där finns även Apotek, Elgiganten, Jula, Jysk, KungSängen, Blomsterlandet, Systembolaget, Myrorna mm.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren