Plogvägen 4

Plogvägen 4


Tureberg— Sollentuna

Plogvägen 4



Tureberg— Sollentuna

Totalrenoverad familjevilla med karaktär belägen i lugnt och barnvänligt område i Sollentuna!

Totalrenoverad familjevilla med karaktär belägen i lugnt och barnvänligt område i Sollentuna. Med alla renoveringar gjorda är det bara att flytta in och njuta av tillvaron. (Se närmare beskrivning under rubriken "fakta" längre ned i annonsen.) Totalt 250 kvm fördelat på 196 kvm boarea och 54 kvm biarea.

Entréplan

Redan ett kliv in möts ni av ett härligt intryck av ljus och öppna ytor. Ljusa ytskikt och golv klätt i marmorsten på nästan hela planet med underliggande golvvärme. På detta plan finner du alla sociala ytor med rejält kök och matplats till för den stora familjen, generöst och lättmöblerat vardagsrum med panoramafönster och fantastiskt ljusinsläpp, allrum med översikt över hela entréplan, gäst wc samt stor terrass i västerläge med sol från tidig eftermiddag till solnedgång. Detta plan genomsyras av stora sällskapsytor samt härligt ljusinflöde från tre väderstreck.

Övervåning

Gedigen trappa tar en vidare till ovanvåningen. Här uppe finns fyra väl tilltagna sovrum, gediget badrum samt gäst-wc, walk-in closet samt dubbla terrasser varav den större ligger i rakt söderläge med utgång från master bedroom och den mindre västläge med utsikt över tomten.

Källarplan

En trappa ned hittar vi en praktisk matkällare och ett snyggt pannrum. Härigenom tar du dig vidare till relaxavdelningen med bastu och dusch. Här är det förberett för både kök och tvättstuga. Vidare finner vi ett stort välisolerat allrum utrustat med braskamin, här har mycket tid tillbringats tillsammans med många vänner utan att störa andra familjemedlemmar i huset. Allrummet har en egen ingång och kan nyttjas som uthyrningsdel! I direkt anslutning till allrummet finner ni ytterligare ett badrum och härigenom nås även husets stora garage.

Ett boende för dig som inte vill kompromissa. Välkommen hem!


Boarea/biarea
196/54 kvm
Driftkostnad
37 622 kr/år
Tomtarea
1 317 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-02-10

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna villa på Plogvägen såldes av oss 2023-02-10. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Plogvägen.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.