Sollentunavägen 309, 3 tr

Sollentunavägen 309, 3 tr

Slutpris

1 650 000 kr


Sollentuna - Häggvik Strand— Sollentuna

Sollentunavägen 309, 3 tr


Slutpris
1 650 000 kr

Sollentuna - Häggvik Strand— Sollentuna

Toppmodern 1:a på vån 3!

Accepterat pris - kontakta mäklaren för visning! Välkommen till en toppmodern 1:a ritad med känsla för detaljer och kvalitet! Exklusiva och stilrena materialval blandade med funktionella detaljer. Ljusgrå väggar och funktionella detaljer blandas med tidlösa material som sten, trä och rostfritt stål. Här skapas exklusiva bostäder i härlig miljö och fint närområde. Vardagsrummet har en ekparkett i holländsk mönsterpassning och i hallen ligger en nedsänkt kokosmatta. Det öppna köket är inrett med rostfritt stål, gråa detaljer och öppna hyllor. Stora fönsterpartier från golv till tak. Utsikt över grönska och villabebyggelse. Badrummet har ett exklusivt marmorgolv och vitt kakel.

Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk.

Norrviken är  fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort.

Varmt välkomna på visning.


Boarea
29 kvm
Avgift
1 850 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-10-10

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Sollentunavägen såldes av oss 2023-10-10. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Sollentunavägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.