Sörmlandsvägen 6 / Edsängen / Sollentuna

Högst upp med balkong i västerläge.

Boarea
54,5 kvm
Avgift
2 756 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sörmlandsvägen såldes av oss 2019-06-06. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Sörmlandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 2:a i nyskick högst upp i huset med balkong i härligt västerläge. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap och umgänge. Stora fönster i både kök och vardagsrum bidrar till vackert ljusinsläpp som öppnar upp sällskapsytorna ännu mer. Solid och välskött förening. Bostadens läge gör att du har nära till kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym och simhall. Häggviks pendeltågsstation ligger ca 1,7 km från bostaden. Bostaden ligger även nära Norrviken där möjligheter till promenader och bad finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Edsängen

Här i trevliga Edsängen bor du med närhet till både naturen och bra kommunikationer. Området är perfekt för dig som är fritidsintresserad då du både har sjöar, sportfält och skidbacke inom gångavstånd.

Kommunikationer

Genom Edsängen går buss 527 Sollentuna Station - Vaxmora (-Fornboda). Till Sollentuna Station tar det ca 20 minuter och därifrån går sedan bussar mot Kista samt pendeltåg mot Stockholm City, Märsta, Arlanda och Uppsala. Går man istället ut till Danderydsvägen till busshållplats Malla Silfverstolpes väg finns här ett större utbud av busslinjer mot både Sollentuna Centrum och Danderyd. Här passerar även direktbussar till City under rusningstid samt nattbuss 697 Cityterminalen.

Natur och fritid

Med gångavstånd till sjöarna Norrviken och Edsviken finns här goda möjligheter till både bad och promenader under sommarhalvåret och skridskoåkning under vinterhalvåret. I närheten finns även Väsjöbacken med sex liftar och fyra nedfarter för den som är intresserad av utförsåkning. I området finns även Edsbergs Sportfält, Sollentuna Rackethall, Medley sim- och sporthall, Sollentuna Bowlinghall samt flertalet gym. Här finns alltså ett stort utbud av fritidsintressen inom gångavstånd.

Barnomsorg och skolor

Det finns gott om skolor och förskolor i närområdet. Exempel på två förskolor inom gångavstånd är Nordlandia Förskolor AB och Inspira Förskola Snäckbacken. De grundskolor som ligger inom gångavstånd är Gärdesskolan (F-9) och Edsbergsskolan (7-9) som både har Särklasser, Förberedelseklasser, Spetsutbildning inom matematik, Engelskainriktning, Musikinriktining samt inriktning inom Idrott och Hälsa. På andra sidan Danderydsvägen ligger Rudbeck, en av Sveriges största gymnasieskolor med ett brett utbud av program och inriktningar. För mer information om skolor och förskolor i Sollentuna kommun, vänligen besök https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

Närmaste centrum är Edsbergs Centrum som bland annat erbjuder vårdcentral, frisörer, bibliotek, flertalet restauranger samt ICA. Tar man istället bussen ca 20 minuter till Sollentuna Centrum med ett utbud av närmare 115 butiker, restauranger, bibliotek och frisörer.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.