Stationsvägen 5C / Norrviken / Sollentuna

Rymlig och sjönära villa

Slutpris
9 050 000 kr
Boarea/biarea
131/118 kvm
Tomtarea
932 kvm
Rum
9 rum (5-7 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Stationsvägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Stationsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

-- ACCEPTERAT PRIS -- Sjönära villa med en totalyta på 249 kvm belägen på en plan och fin hörntomt mitt i idylliska villaområdet Norrviken! Här finns gott om plats för den stora familjen, då villan erbjuder möjlighet till 7 sovrum. Bergvärmen ger låga driftkostnader. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och det finns gott om förråd och plats för förvaring. På den lummiga tomten finns flera äppelträd och på balkongen/altanen kan du njuta av solen till långt in på kvällen. Här bor du med närhet till skola och förskolor och med endast 5 minuters promenad till pendeltåget som tar dig in till stan på 20 minuter. Det är gångavstånd till närbutik och restauranger. Längs sjön Norrviken finns fina promenadvägar och sommartid kan man hyra kanot och vintertid erbjuds fin skridskoåkning på plogad bana. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norrviken

Norrviken är perfekt för dig som vill komma bort från storstadens stress och hektiska tempo, men ändå ha nära till bra kommunikationer.

Kommunikationer

Från Norrviken station tar du dig lika smidigt in till Stockholm City (22 min) som norrut mot Märsta (16 min) med pendeltåg. Härifrån går även snabbtåg mot Arlanda och Uppsala, perfekt för den som vill slippa betala taxi till flygplatsen. Från Norrviken går även bussar mot Sergels Torg och Sollentuna station. Från Sollentuna station går sedan bussar mot bland annat Kista, Danderyd och Karolinska sjukhuset.

Natur och fritid

Området Norrviken angränsar till sjön Norrviken vilket ger goda möjligheter till bad och trevliga promenader. För den mer sportintresserade finns här Norrvikens IP, och 10 minuters bilfärd bort hittar du Sollentunavallen med bland annat ishall. I angränsande Rotebro ligger även Sollentunas tre golfbanor för golffantasten. Här hittar du alltså allt du som frilufts- och sportintresserad kan önska dig!

Barnomsorg och skolor

I området finner du flertalet förskolor som bland annat Montessoriförskolan Solkatten, Rälsen och Ugglan. Ser vi istället till grundskolor finns här Norrvikens Skola (F-9), Stallet (F-3) och Rälsen (F-3). För mer information Sollentuna kommuns förskolor och skolor, vänligen besök deras hemsida på https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

I Norrviken finns ICA Nära med postombud. Vill man istället ha möjlighet till storhandling finns både ICA Maxi, Willys, Coop och City Gross i angränsande området Häggvik på Häggviks handelsplats. Där finns även Apotek, Elgiganten, Jula, Jysk, KungSängen, Blomsterlandet, Systembolaget, Myrorna mm. Restauranger som Norrvikens Grill & Pizza samt flera thairestauranger finns det gott om i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.