Stationsvägen 5B

Stationsvägen 5B

Slutpris

7 500 000 kr


Norrviken— Sollentuna

Stationsvägen 5B


Slutpris
7 500 000 kr

Norrviken— Sollentuna

Sjönära läge i attraktivt villaområde

Med ett fint läge i attraktiva villaområdet Norrviken ligger denna 1-plans villa med souterrängvåning. Invändigt är huset i behov av uppfräschning men har mycket bra potential. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har öppen spis och vackert ljusinsläpp. Köket har plats för matbord men det finns även ett separat matrum/matsal, som kan användas som sovrum om man vill. I souterrängplanet finns förutom garaget gott om förrådsutrymmen, matkällare, tvättstuga och en gäst-WC.

Det finns möjlighet att göra en fin uteplats i härligt sydvästläge och tomten är lättskött och har en fin yta för barnen att leka på. Bilen parkerar du antingen i garaget eller inne på tomten där det finns plats för två eller tre bilar.

Här bor du med närhet till sjön Norrviken med fina promenadstråk och vintertid kan du njuta av fin skridskoåkning längs sjön på plogad bana, som är väldigt populär. Sommartid finns flera badplatser att välja mellan och även kanotuthyrning. I området finns också idrottshall och fotbollsplan.

Till pendeltåget tar det bara två minuter att gå och vid Norrvikens station finns också en välsorterad ICA-butik och flera matställen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
155/53 kvm
Driftkostnad
28 982 kr/år
Tomtarea
816 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-14

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna villa på Stationsvägen såldes av oss 2023-08-14. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Stationsvägen.

Boka värdering

Ender Karaman

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.