Torkils väg 6

Torkils väg 6

Slutpris

6 524 500 kr


Viby— Sollentuna

Torkils väg 6


Slutpris
6 524 500 kr

Viby— Sollentuna

Rymligt kedjehus i barnvänligt område

Välkommen till ett smakfullt renoverat kedjehus med härliga sociala ytor och många sovrum! Köket är härligt stort och inbjuder till social samvaro. Det renoverades förra året och har gott om arbetsyta och förvaring. Badrummet på övervåningen renoverades tidigare i år och här finns också en bastu. Tomten är plan och lättskött och det finns två altaner, varav den ena vetter mot söder och är delvis under tak så att du kan njuta av att sitta ute även om vädret inte är perfekt. Intill entrén finns ett förråd. 2007 installerades bergvärmen och den bidrar till de låga driftkostnaderna. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor och förskolor. Du kan njuta av de vackra omgivningarna som erbjuder fina promenad- och cykelvägar, närhet till sjön Ravalen och naturreservatet Järvafältet. Det är också gångavstånd till pendeltåget, närbutik och restauranger. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
147/4 kvm
Driftkostnad
23 500 kr/år
Tomtarea
547 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-10-06

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna kedjehus på Torkils Väg såldes av oss 2020-10-06. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Torkils Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.