Villavägen 40A / Töjnan / Sollentuna

Fin enplansvilla med uthyrningsdel

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea/biarea
120/120 kvm
Driftkostnad
30 500 kr/år
Totalareal
853 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Villavägen såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Villavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Töjnan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en vacker hörntomt mitt i villaområdet Töjnan finner ni denna fina enplansvilla med uthyrningsdel, perfekt för tonårsfamiljen, den egna företagaren eller för dig som vill hyra ut. Uthyrningsdelen är som en egen lägenhet bestående av 2 rok om c:a 33 m² med egen entré på baksidan av huset. I det rymliga vardagsrummet får du plats med både en ordentlig soffgrupp och matbord och här finns även en av bostadens öppna spisar att kura upp sig framför med en kopp te under de kallare månaderna. Det stilrena och renoverade köket har fönster ut mot trädgården, perfekt när du vill ha koll på barnen som leker i trädgården medan du lagar mat. Trädgården är välskött med bärbuskar och fruktträd samt en uteplats i soligt sydvästläge som du enkelt når ifrån både köket och vardagsrummet. Den höga häcken som omger trädgården ger ett fint insynsskydd. Garaget når du från källarvåningen och garageporten är fjärrstyrd. Huset har låga driftkostnader tack vare bergvärmen. Läget är lugnt och fint och du har gångavstånd till en nybyggd skola och förskola, samt närhet till bussar, pendeltåg, butiker, restauranger och annan service. Detta är med andra ord ett hem att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Töjnan

Välkommen till trevliga Töjnan! Här bord du i mysig villamiljö med närhet till både naturen och bra kommunikationer. Perfekt område för barnfamiljen!

Kommunikationer

Genom området går buss 528 (Rudbeckskolan ) - Sollentuna station - Helenelund station. Här har du närhet till Sollentuna station där flertalet bussar mot bland annat Kista och City går samt pendeltåg mot Nynäshamn, Södertälje, Märsta Arlanda och Uppsala. Från Sollentuna station tar det endast ca 15 minuter in till Stockholm City med pendeltåg där övriga pendeltågslinjer går och samtliga tunnelbanelinjer.

Natur och fritid

Här finns goda möjligheter till en aktiv vardag då upplyst motionsspår finns såväl som Sollentunavallen 10 minuter bort med Sollentuna friidrottshall, utomhusarena för friidrott, två fotbollsplaner, två ishallar, bandyplan, skatepark och pumptrackbana. Precis nedanför Sollentunavallen finner du populära sjön Edsviken som erbjuder vackra promenadstråk längs vattnet och en trevlig park vid Edsbergs slott med brygga, gräsområden och fontän. Här uppe på kullen finns även Edsviks konsthall och ett utegym med utsikt över stora delar av Sollentuna och Edsviken. I området finns det även gott om lekparker utspridda för de yngre.

Barnomsorg och skolor

I området finns gott om förskolor så som Förskola Igelkotten och Inspira förskola Rödluvan. Här finns även nya Töjnaskolan med år F-9 och promenerar man bort till centrum ligger där Sollentuna International School. Självfallet finns fler förskolor och skolor inom Sollentuna Kommun och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

Närmaste köpcentrum är Sollentuna Centrum med ett utbud av närmare 115 butiker, restauranger, bibliotek och frisörer, allt för att kunna möta dina vardagliga behov. Är du i behov av storhandling är det endast ca 5 minuter till Häggviks handelsplats där både ICA Maxi, Willys, Coop och City Gross finns inom gångavstånd från varandra. Där finns även Apotek, Elgiganten, Jula, Jysk, KungSängen, Blomsterlandet, Systembolaget, Myrorna mm.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.