Viltstigen 18, 2 tr / Edsberg / Sollentuna

Slutpris
2 625 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 589 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Viltstigen såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Viltstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och insynsfria 3:a med fint läge intill naturen! Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två fina sovrum. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare. Balkongen vetter mot söder och är inglasad. Här bor du i Sollentuna kommuns mest utpräglade fritidsområde. Här finns skogar, sjöar och öppen mark - ett spännande och varierande landskap för promenader och upptäcktsfärder. Här finns också elljusspår och spår för vandring, motion och skidåkning. Söder om Rösjön ligger Rösjöns Camping med en stor badplats, servering och minigolfbana. I närheten finns också Väsjön med två badplatser. Här ligger också Väsjöbacken med belyst slalombacke. Vid Edsbergs sportfält finns bollplaner och tennisbanor. I HSB Brf Rösjö Ängar bor du nära Edsbergs centrum med bl a matbutik, apotek, bibliotek, vårdcentral och restauranger. Du bor nära Rösjöskolan (årskurs F-6) och Edsbergsskolan (årskurs 6-9). Förutom den fina läget i Sollentuna kommer de närmsta omgivningarna att göra Rösjö Ängar till ett alldeles särskilt bra ställe att bo på. Stor vikt läggs vid att bevara så mycket som möjligt av naturen som finns närmast husen, allt för att skapa en så lugn och harmonisk plats som möjligt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Edsberg

Det här är ett perfekt område för dig som gillar natur och friluftsliv men samtidigt vill ha nära till smidiga kommunikationer.

Kommunikationer

Genom Edsberg går buss 607 mellan Danderyds sjukhus och Karolinska sjukhuset med mindre än 15 minuter till Sollentuna station. Därifrån går det sedan bussar mot bland annat Kisa och Häggvik samt pendeltåg mellan Nynäshamn och Arlanda/Uppsala. Från Edsberg går det även direkt buss till och från Sergels Torg i rusningstider.

Natur och fritid

I Edsberg finner du Edsbergs sportfält med sex olika fotbollsplaner i naturgräs, konstgräs och grus. Här ligger även en tennishall och trevliga motionsspår genom skogen med utegym längs vägen. I grannområdet finner du även Väsjöbacken med fyra nedfarter och sex liftar. Ca fem minuters bilväg bort ligger Rösjöns camping och bad och knapp 15 minuters promenad bort ligger Sollentuna Sim- och Sporthall samt bowling. Det finns med andra ord ett brett utbud av aktiviteter och intressen att välja bland i Edsberg och dess grannområden.

Barnomsorg och skolor

Intill Edsbergs centrum finner du Edsbergsskolan (år 7-9) med flertalet olika klasser och inriktningar som särklasser, förberedelseklasser, spetsutbildning inom matematik, engelskainriktning, musikinriktining samt inriktning inom idrott och hälsa. Bara upp för backen ligger Rösjöskolan granne med skogen och har årskurserna F-6, särklasser och förberedelseklass. I Edsberg finner du även flertalet förskolor som bland annat Inspira Snäckbacken, LyckeLiten och Bikupan. Självfallet finns det många fler förskolor och skolor inom Sollentuna kommun och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

I Edsbergs centrum finner du allt du kan tänkas behöva för att möta de vardagliga behoven så som Ica, Apotek, Interflora, bageri, frisör, Spel & Tobak och flera restauranger. Här finner du även vårdcentral samt gymmet Puls & Träning. I Edsberg finner du även Restaurang Kruthornet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.