Carl Lekselius, ansvarig mäklare i Solna
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning




Huvudsta— Solna


Förberedd försäljning

Huvudsta— Solna


Referensnummer
541 454
Boarea
82 kvm
Rum
3 rum

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Carl för mer information kring Anmäl intresse.

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Huvudsta  i solna

Huvudsta

I fantastiska Huvudsta bor du med närhet till såväl naturen och vattnet som bra kommunikationer.


01
Fördelar med området
Badstrand Båthamn Båtliv Nära flygplats Tunnelbana Sport och friluftsliv Parker/Grönområden Caféer Bussar Motionsspår Tryggt

02
Kommunikationer

Här ligger Huvudsta centrum med tunnelbanestation där blåa linjen går och tar knappt 9 minuter in till City. Därifrån går sedan övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Södertälje, Märsta, Arlanda och Uppsala. Genom Huvudsta går även flertalet bussar mot bland annat Solna centrum, Blackeberg och Hjulsta.


03
Natur och fritid

Närheten till bra kommunikationer tar dock inte bort närheten till naturen. Här i Huvudsta bor du i ett trevligt område med endast en kort promenad till vattnet med allt vad det kan erbjuda så som båtklubbar, seglarskola, caféer och badstrand. Här finner du Huvudsta strandbad med omklädningshytter, toaletter, utedusch samt badbrygga. I anslutning till badet finns även en 4h-gård. Vill du istället bada i pool finns här även populära Huvudstabadet med en tempererad 50-metersbassäng med sex banor, en barnbassäng samt servering.

Bara ett stenkast bort finner du även populära Skytteholmsparken med bland annat plaskdamm för de yngre, basketplan, parkour, lekpark och servering.


04
Barnomsorg och skolor

I området finns förskolor som Fantasia, Påfågeln och Ängkärr och grundskolor som Tallbackaskolan (F-9), Granbackaskolan (F-9) och Move & Walk (1-9), men självfallet finns fler förskolor och grundskolor i närområdet. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.solna.se/forskola-skola/.


05
Affärer och restauranger

Här finns Huvudsta centrum med mataffärer, butiker, caféer och restauranger samt service så som läkarmottagning, frisör och gym. Om du inte skulle hitta det du söker här är det endast ca 10 minuter med bil till Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Är du i behov av att storhandla är inte heller det några problem då ICA Maxi Stormarknad Solna ligger precis runt hörnet.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Carl!

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.