Michaela Egestål, ansvarig mäklare i Solna
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Michaela Egestål

Ansvarig mäklare

Påskrivet

Ritorp—

Solna
Ritorp— Solna


Påskrivet

Ritorp— Solna


Referensnummer
577 054
Boarea
55 kvm
Rum
2 rum

Mäklarhuset Solna

Kontakta Michaela för mer information kring visningsmöjligheter.

Michaela Egestål
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området
Ritorp  i solna

Ritorp

Ritorp är ett område i stadsdelen Järva i Solna kommun. Ritorp delas av Enköpingsvägen i en norra och en södra del. Området begränsas av Uppsalavägen i öster och Ostkustbanans spårområde i väster. Inom dagens Ritorp låg Ritorps gård, Järva krog och Herrjärva gård.

Områden runt omkring Ritorp som t.ex Järvastaden, Ulriksdal, Frösunda och Ursvik är i dag under ständig bebyggelse, vilket innebär att Ritorp i framtiden kommer att betraktas som en mer central och om möjligt ännu mer attraktiv stadsdel i Solna.

Här bor ni i ett underbart läge med närhet till mängder av utflyktsmål och grönområden. Inom gångavstånd nås bl.a. Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern, Ulriksdals golfklubb, Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är även det ett populärt utflyktsmål med bl.a. fårhage, marknader och olika aktiviteter. Solna C och Kista C nås enkelt med bil eller buss.


01
Fördelar med området
Bio Cykelbanor Barnvänligt Parker/Grönområden Cykelstigar (mtb) Stort shoppingutbud Tågstation Sportevenemang Bussar Butiksgata/köpcentrum

02
Parkering

Här råder Solnas boendeparkering till en kostnad av 1000kr/kvartal alternativt 400kr/månaden.


03
Närservice

Ritorps livs finns i området.
I Frösunda finns en välsorterad livsmedelsbutik (Hemköp) och i närheten finns Mall of Scandinavia med flera olika livsmedelsbutiker med stort utbud.


04
Natur och fritid

För den som gillar skog och natur så har man nära till Hagaparken och Brunnsviken. På somrarna är det fullt av människor som har picknick och på vintertid så är det trångt på isen av skridskoåkare.


05
Evenemang och shopping

På Friends Arena hålls publikfester för AIK, svenska landslaget och några av världens främsta artister. Och i Nordens största shoppingcentrum – Mall of Scandinavia – erbjuds ett oöverträffat shoppingutbud med flertalet unika butikskoncept och Sveriges enda Imax biograf. På promenadavstånd finns flera barer och restauranger, bland annat Pontus Frithiofs konceptkrog Pocket by Pontus.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Michaela!

Michaela Egestål
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.