Michaela Egestål, ansvarig mäklare i Solna
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Michaela Egestål

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Gamla Råsunda—

Solna




Gamla Råsunda— Solna


Förberedd försäljning

Gamla Råsunda— Solna


Referensnummer
579 991
Boarea
65 kvm
Rum
3 rum

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Michaela för mer information kring Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Råsunda  i solna

Råsunda

Här i Gamla Råsunda bor du med promenadavstånd till det mesta så som butiker, kommunikationer samt trevliga promenadstråk och sjöar.


01
Fördelar med området
Sportevenemang Utegym Lokal spårtrafik Butiksgata/köpcentrum Konserter och stora evenemang Tågstation Tunnelbana Stort shoppingutbud Motionsspår Bussar Restauranger Stort nöjesutbud Bio Gym Parker/Grönområden

02
Kommunikationer

Från Solna Station når man stora delar av Stockholm tack vare tvärbanan mot Sickla samt pendeltåg mot såväl Södertälje som Arlanda och Uppsala.
Pendeltåget tar dig till Odenplan och T-centralen på 4 respektive 6 minuter. Från Odenplan går övriga pendeltågslinjer mot Bålsta och Nynäshamn och från T-centralen kan du ansluta dig till samtliga tunnelbanelinjer. Med en promenad på ca 5 minuter till Solna Centrum så når man även tunnelbanans blåa linje.


03
Natur och fritid

Här i Råsunda finns goda möjligheter för den som vill leva ett aktivt liv. Dels finns flertalet utegym och vanliga gym, men här finns även Råstasjön med trevliga promenadstråk. Varför inte ta en promenad längs Råstasjön i sommarsolen eller kanske en trevlig picknick med vänner på någon av de närliggande ängarna?

Är du mer intresserad av sport bor du här granne med Arenastaden och Sveriges nationalarena Friends Arena. Här finns även Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.


04
Barnomsorg och skolor

Här i Råsunda finns flertalet förskolor och skolor. Några exempel på förskolorna är Förskola Juvelen, Förskolan Solrosen och Barnens MontessoriAkademi. Är du istället på jakt efter grundskolor i området finns till exempel Råsunda Skola (F-6) och Skytteholmsskolan (F-9), men självklart finns många fler förskolor och grundskolor i Solna kommun. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.solna.se/forskola-skola/.


05
Affärer och restauranger

Solna Centrum erbjuder flertal butiker, caféer, restauranger men önskas ett större utbud hittar du Mall of Scandinavia som ligger i området. Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning och mat från hela världen. Här finns som tidigare nämnt även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

Ser vi till övriga Råsunda finns här även restauranger som Texas Longhorn, Supreme Burger samt flertalet lokala restauranger.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Michaela!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.