Ankdammsgatan 25, 7 tr

Ankdammsgatan 25, 7 tr

Slutpris

3 050 000 kr


Skytteholm— Solna

Ankdammsgatan 25, 7 tr


Slutpris
3 050 000 kr

Skytteholm— Solna

Välplanerad tvårummare högt upp med solig balkong och utsikt i lågt belånad BRF!

ACCEPTERAT PRIS
- Optimal planlösning!
- Möjlighet att skapa ett boende efter egen smak
- Rymlig balkong med grönskande utsikt
- Stambytt badrum (2007)
- Snabb fiberuppkoppling (1Gbit/s)
- Externt vindsförråd
- Föreningen äger marken och har låg belåning
- Förening har intäkter från lokal

Nu presenterar jag stolt denna tvårummare med stor potential att bli någons drömboende på trivsamma Ankdammsgatan i Skytteholm. Denna bostad har många fördelar. Till höjdpunkterna hör en stor och solig balkong med plats för utemöbler och en grönskande utsikt över trädtopparna, ett stort och lättmöblerat vardagsrum, ett kök i originalskick med djupa skåp, goda arbetsytor och plats för matgrupp, ett stort sovrum som enkelt rymmer dubbelsäng och annat möblemang.

Utöver detta finns även ett ljust, helkaklat och stambytt badrum (2007). Bostaden präglas av ett underbart ljusinsläpp och ett insynsskyddat läge tack vare hur högt upp i huset som bostaden ligger. Utöver de goda förvaringsmöjligheter som finns i bostaden så tillhör även ett vindsförråd.
BRF Timmermannen 2 är en skötsam förening med låg belåning och som äger marken. Gemensamma utrymmen som medlemmarna har tillgång till är två tvättstugor (en i varje uppgång) samt grillplats. Föreningen har även tidigare investerat i bergvärme. Via föreningen har medlemmarna tillgång till 43 st parkeringsplatser och 5 MC-platser till lågt pris.

I Skytteholm bor du nära det bästa som Solna har att erbjuda! Här bor du omgiven av grönska med Skytteholmsparken inom kort gångavstånd, närhet till Solna Centrum med sina utmärkta kommunikationsförbindelser och närhet till Solna Station samt Westfield Mall of Scandinavia.

Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Mathias vid intresse/frågor.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 218 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2021-06-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.