Armégatan 9 A

Armégatan 9 A

Slutpris

3 270 000 kr


Västra Skogen— Solna

Armégatan 9 A


Slutpris
3 270 000 kr

Västra Skogen— Solna

Armégatan 9 A - 2 Balkonger!

Toppfräsch! Föreningen med allt! Nu finns chansen till en stor och rymlig 2:a där samtliga rum är luftiga och ljusa samt 2 balkonger!

Härligt vardagsrum och kök i social öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge. Rymligt sovrum med rogivande känsla med gott om plats för förvaring samt dubbelsäng med nattduksbord och utgång till en stor balkong. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv som är försett med tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen som har allt man kan tänka sig. Stor innergård med utomhusgym, takterass på närmare 100 kvm med utomhusmöbler och grill. Takterassen ligger i anslutning till föreningens gemensamhetslokal med kök, toalett och matplats för upp till 15 sittande. Föreningen har även egen relaxavdelning med en bubbelpool, bastu och dusch. Under relaxavdelningen finner man föreningens tvättstuga. Vidare hyr man även ut 2 lokaler en till ett café och den andra lokalen hyrs ut till en sushi.

På andra sidan gatan finns matbutik, ca 700 m till närmaste T-bana, gym, restaurang och café finns i huset. I närområdet finns trevliga promenadstråk i grönområden samt längs med Huvudsta strand och Hornsbergs strand. Inom en snart framtid planeras Huvudstabadet att bli Stockholms största utomhusbad. Pampas Marina med trevlig restaurang samt båtkaj. Här finns även två slott Karlbergs slott samt Huvudstad slott. Gångavstånd till både Kungsholmen och Vasastan.

Välkomna på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 250 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-06-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.