Bangatan 1a, 1tr / Huvudsta / Solna

Slutpris
2 480 000 kr
Referensnummer
155 183
Boarea
70 kvm
Avgift
3 372 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bangatan 1a, 1tr såldes av oss 2014-04-25. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huvudsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva en totalrenoverad trerumslägenhet centralt belägen i närheten av Solna centrum. Stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett, stora fönster samt utgång via pardörrar till balkong i bästa söderläge. Renoverat och stilfullt kök med rostfria vitvaror av inbyggnadsmodell samt plats för en generös matplats invid de stora fönstren. Helkaklat och stambytt badrum med vädringsfönster och plats för tvättmaskin om så önskas.

Här bor Ni nära kommunikationer och shopping men samtidig nära till naturen. I direkt anslutning till Solna Centrum eller vid Västra skogen ligger T-banan med restid in till city på ca 10 min. På gångavstånd har ni Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strandpromenad med bl.a. Pampas Marina.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.