Bollgatan 7, 4 tr

Bollgatan 7, 4 tr

Slutpris

6 250 000 kr


Råsunda— Solna

Bollgatan 7, 4 tr


Slutpris
6 250 000 kr

Råsunda— Solna

Ljus trerummare högt upp i huset med solig balkong i skuldfri förening!

**FÖRHANDSVISNING 17 OKT KL:13:40-14:15. ANMÄL DIG VIA ANNONSEN PÅ MÄKLARENS HEMSIDA**

- Oerhört låga avgifter
- Genomgående planlösning med mycket ljusinsläpp
- Rymlig balkong i soligt västerläge mot grönskande gård
- Skuldfri förening som äger marken och får intäkter
- Garanterad garageplats! (500 kr/mån. Hiss hela vägen ner i till garageplan)
- Tillhörande externt förråd.
- Närhet till Solna C, Solna station och Mall of Scandinavia mm.

Varmt välkomna till Bollgatan och denna utmärkta trerummare med ett ljust och insynsfritt läge högt upp i huset! Detta är ett boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Bland boendets många fördelar hör en rymlig balkong med soligt västerläge mot den grönskande gården, två stora sovrum med gott om förvaringsutrymme, ett stort och stilrent kök med all utrustning som man kan tänkas behöva, samt ett stort vardagsrum där hela familjen kan samlas. Här bor du i idylliska och omtyckta kvarter i hjärtat av Råsunda!

BRF Planen 3 är en skuldfri förening som äger marken och har intäkter från ett lokalutrymme som hyrs ut till daghemmet Pysslingen. Utöver detta har föreningen ett garage där man som bostadsrättsinnehavare är garanterad en plats till förmånligt pris (fn 500 kr/mån). De gemensamma utrymmen som medlemmarna kan ta del av är en renoverad tvättstuga, barnvagnsförråd, hiss i huset, cykelförråd, biltvätt och grillplats på gården.

Råsunda är ett av Solnas mest populära områden med flertalet riktigt bra restauranger och trendiga caféer blandat med historia i anrika Filmstaden. Där finns en av Stockholms mysigaste biografer som ligger precis bakom knuten från Vintervägen. Här finns något för alla, restauranger som Regissörsvillan och Esuki Sushi är poppis bland Råsundaborna och områdets bästa bröd hittar du på bageriet Du Bon Pain.

Det är dessutom helt perfekt för dig som vill bo med direkt närhet in till stan och shopping i världsklass. Tunnelbanan både vid Näckrosen i Råsunda och både tunnelbana och tvärbana vid Solna centrum ligger ett stenkast bort och buss 515 som tar dig direkt in till Odenplan går längs med Råsundavägen som ligger precis intill. Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia med butiker och restauranger samt pendeltåg nås med direkt närhet och några minuters promenad. Gillar du att cykla finns det bra cykelvägar i flera riktningar och det tar inte lång tid att komma in till Stockholm city.

Utöver kommunikationer och service får man inte glömma bort alla härliga grönområden runt omkring. Exempelvis finns det riktigt fina promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön där du kan ta en söndagspromenad, kvällens löprunda eller slå dig ner för en picknick på sommaren. Hagaparken finns i anslutning till Haga Norra och även här är det fullt med smultronställen för den som gillar naturen.

Vore detta inte nog är det även en kort promenad till centrala Sundbyberg och Signalfabriken som har fullt med restauranger, härliga uteserveringar och mysiga gator att strosa på.

Missa inte chansen att köpa ett riktigt drömboende!


Boarea
85 kvm
Avgift
1 488 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2021-10-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.