Britta-Kolas allé 20 / Nya Ulriksdal / Solna

156 m² i två plan - Enda huset i sitt slag - Gavelläge - 5 möjliga sovrum - 4.2 m takhöjd - 3 st KLK

Slutpris
8 900 000 kr
Boarea
156 kvm
Driftkostnad
31 794 kr/år
Tomtarea
134 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2017-08-11
Bostaden är såld!

Denna radhus på Britta-Kolas Allé såldes av oss 2017-08-11. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Britta-Kolas Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Ulriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva ett fantastiskt stadsradhus med gavelläge, i två plan och en boyta om hela 156 m² och med 5 möjliga sovrum. Detta är det enda huset som uppfördes i etappen som mäter denna storlek.

Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, nära Arenastaden, nära Hagaparken med dess grönområden och badmöjligheter och nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel.

Huset är disponerat med stora sällskapsytor, badrum och ett sovrum belägna på entréplan. Modernt kök som tack vare bostaden gavelläge har stora fönster ovan arbetsbänkarna i svart granit. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via fönster i två väderstreck samt utgång till den trevliga baksidan i sydvästläge. Ovanvåningen disponera tre-fyra sovrum privat placerade på övre plan. Trapphuset är utsmyckat med takfönster över trappuppgången till ovanvåningen. På ovanvåningen finns dessutom tillgång till tre stycken klädkammare. Iögonfallande master bedroom samt allrum som med sin spektakulära takhöjd på över fyra meter och stora fönster samt utgång till balkong andas ljus, luft och rymd.

Varmt välkommen till ett helt unikt stadsradhus i Nya Ulriksdal

Missa inte chansen – det finns bara ett sådant här hus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration