Brotorpsvägen 4, BV

Brotorpsvägen 4, BV


Järvastaden— Solna

Brotorpsvägen 4, BVJärvastaden— Solna

Välplanerad 3 rok med en generös uteplats på ca 45 kvm!

-Attraktiv adress
-Optimal planlösning
-Uteplats på ca 45 kvm
-Närhet till grönska
- Stabil förening

Nu saluförs en unik 3:a med en generös uteplats som sällan är till salu och är en av de omåttligt populära bostäderna i Järvastaden. Här erbjuds du ett kvalitativt boende sett till både lägenheten i sig och sett till området.

Denna välplanerade bostad erbjuder en härlig och ljus känsla tack vare dem stora fönsterpartierna samt en öppen planlösning som bidrar till ett luftigt intryck. Fantastisk ljus ekparkett som är genomgående i hela bostaden med ljusa ytskikt. En gedigen uteplats som erbjuder radhus känsla. Uteplatsen når man via bostadens vardagsrum. Generösa sällskapsytor i de luftiga vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köket. Modernt och fullt utrustat kök med plats för större matgrupp. Ett modernt badrum med allt man behöver samt två underbara sovrum med gott om plats för sovrumsmöblemang.

Här bor ni barnvänligt och lugnt nära naturen, samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger och goda bussförbindelser samt nära till Ulriksdals station. Naturreservatet Igelbäcken som närmaste granne med ett rikt djurliv, leder, stigar och rastplatser. För att dem boende ska nå ut till naturen så har man underlättat det genom att bygga en gång och cykelbro över järnvägen mot Överjärva gård. Här bor man också nära Ursviks motionsgård samt utegym och Brunnsvikens stränder samt nära till Mall of Scandinavia.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 536 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2023-03-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.