Bygatan 15

Bygatan 15


Solna

Bygatan 15Solna

Äntligen en fyra med öppen planlösning på populära Bygatan!

Varmt välkomna till denna omåttligt eftertraktade femmrummaren i populära BRF Bygatan. Denna bostad är en av få som flyttat köket till vardagsrummet för en öppen och social planlösning. Bostaden karakteriseras i övrigt av trendiga material och kulörer som uttrycks i form av vägglister, platsbyggda garderober och öppna, luftiga ytor! Tack vare flytten av köket har även tre rymliga sovrum möjliggjorts, alla strategiskt placerade för en fantastisk vardagskänsla. Du har även lyxen med dubbla toaletter som stammbyts tills sommaren, detta innebär att du i princip får flytta in i en helt totalrenoverad lägenhet. Något du slås av direkt är också storleken på alla rum. Förutom de luftiga sociala ytorna har du även nog med yta i alla sovrum för att kunna inreda med både säng, förvaring och arbetsyta. Denna bostad passar alltså perfekt både för dig som har mindre barn, men också för dig som har äldre barn i tonåren. Du kan även på ett mycket kostnadseffektivt sätt göra om bostaden till en femrummare, se alternativ planlösning. Bostaden innehar med en tvättstuga som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare!

BRF Bygatan är med sin storlek och goda ekonomi en av Solnas mest eftertraktade. Belåningsgraden ligger på endast 4200kr/kvm, det finns dolda tillgångar i form av 19 hyresrätter. Alla hus har sin egen tvättstuga och ett stort externt förråd tillhör varje lägenhet. I avgiften har du som vanligt värme och vatten inkluderat, men också ett snabbt bredband från ownit (700/1000) samt kabel-tv. Elkostnaden hålls också låg tack vare ett gemensamt avtal föreningen har med Energi Försäljning Sverige, där elpriset är fast (1,76kr/kWh exkl. moms). Du bor alltså billigt, stabilt och bra! Föreningen har nyligen genomfört en portrenovering där samtliga portar bytts ut och porttelefon installerats!

Här på Bygatan bor du ett stenkast ifrån det mesta. Bara några meter bort ligger Huvudsta Centrum, där du hittar allt ifrån matbutiker, gym och apotek till vårdcentral och kommunikationer som tar dig till T-centralen på under 10 minuter. En kortare promenad bort ligger Solna Centrum som erbjuder ytterligare shoppingmöjligheter, restauranger och god kommunaltrafik. Placerad i ett familjevänligt område med närhet till förskolor, skolor, fotbollsplan, lekpark och fina grönområden. För den aktiva så ligger Huvudstafältet utanför fönstret med härlig grönska. Ett stenkast bort hittar du Huvudstabadet vid Mälaren med anslutande promenadstråk.


Boarea
112 kvm
Avgift
6 840 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Solna

Denna lägenhet på Bygatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Bygatan.

Boka värdering
Carl Lekselius
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad