Charlottenburgsvägen 14

Charlottenburgsvägen 14

Slutpris

5 500 000 kr


Råsunda— Solna

Charlottenburgsvägen 14


Slutpris
5 500 000 kr

Råsunda— Solna

Med ett centralt läge i Råsunda ligger denna underbara terrasslägenhet om ca 121,6 m². Huset på Charlottenburgsvägen utgör Solnas enda terrasshus. Här bor ni mycket centralt samtidigt som bostaden ligger i lugna kvarter utan insyn. Bostaden disponeras idag som en fyra men var ursprungligen tänkt som en femma, önskar ni ett ytterligare sovrum går det enkelt att återställa planlösningen till en femrummare.

Här erbjuds stora sociala ytor med ett jättelikt vardagsrum med härliga pardörrar ut till den stora terrassen i perfekt sydvästläge. Köket ligger i öppen planlösning mot matplatsen men samtidigt avskilt mot vardagsrummet. En perfekt kombination som fungerar utmärkt såväl till fest som till vardags.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med klädkammare, två badrum, tre sovrum varav ett av dessa ursprungligen var tänkt som två sovrum samt ytterligare en stor walk in closet.

Välkommen på visning av denna härliga terrasslägenhet.


Boarea
121.6 kvm
Avgift
6 809 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2015-03-02

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Charlottenburgsvägen såldes av oss 2015-03-02. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Charlottenburgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.