Enköpingsvägen 11, 2tr / Frösunda - Ritorp / Solna

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
149 564
Boarea
92.5 kvm
Avgift
5 508 kr/mån
Driftkostnad
616 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-06-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enköpingsvägen 11, 2tr såldes av oss 2014-06-15. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda - Ritorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyrarummare om ca 92,5 m² med balkong i söderläge mot lugn gård. Bostaden erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönster, tre rymliga sovrum och stor klädkammare. Badrum med badkar samt gäst WC med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort och trevlig kök med plats för en ordentlig matgrupp. Mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, klädkammare och förråd.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära såväl naturen som dagis, förskolor och skolor. Till hösten öppnar den nya skolan i Ulriksdal vilken ligger ca 500 meter bort.

Flertalet kollektiva transportmedel finns att tillgå, allt från buss som tar er till Sergels Torg eller Odenplan, pendeltåg eller tunnelbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.