Evenemangsgatan 34, vån 5

Evenemangsgatan 34, vån 5

Slutpris

4 725 000 kr


Solna - Arenastaden— Solna— Sundbyberg

Evenemangsgatan 34, vån 5


Slutpris
4 725 000 kr

Solna - Arenastaden— Solna— Sundbyberg

Fin 3:a med inglasad balkong i västläge (sjöutsikt) - Hänförande utsikt över vatten & grönska!

Sjösidan! Välplanerad 3:a med stor balkong rakt mot sjö & grönska! Öppen & social planlösning mellan köket och vardagsrummet. Stor inglasad balkong i västläge med med rak sjöutsikt och soltimmar från eftermiddag till solnedgång. Milsvid utsikt över vatten och grönska. Vackert genomgående parkettgolv med stilsäkra inredningsval så ni bara behöver flytta in i lägenheten. Fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Modernt kök med fullgod maskinell utrustning (Electrolux). Högklassigt badrum med smakfulla materialval samt tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsutrymmen i form av en tilltagen klädkammare och flertalet garderober. I avgiften ingår även bredband och digital TV!

Här bor du granne med Skandinaviens största shoppingcentrum - Mall of Scandinavia samt Friends Arena & omtalade Råstasjön. I Brf VIP-logen bor du i en ung och växande stadsdel med Arenastadens puls direkt utanför dörren och kommunikationer på mycket bekvämt avstånd. Mycket nära till pendeltåget som tar dig in till city på bara fem minuter och flera busslinjer avgår ständigt på Råsundavägen och Frösundaleden, även nattetid. Promenadavstånd till tvärbanan och även t-bana (gul linje) som inom kort går via Arenastaden.

Välkomna på visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
4 117 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2023-04-26

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Evenemangsgatan såldes av oss 2023-04-26. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Evenemangsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.