Frögatan 1 / Frösunda / Solna

Högt belägen på femte våningen - Stor balkong i söder - Dubbla klädkammare - Välskött BRF

Slutpris
5 995 000 kr
Boarea
125.6 kvm
Avgift
5 984 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frögatan såldes av oss 2018-09-27. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Frögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge på femte våningen, i hjärtat av Frösunda finner ni denna härliga femma med genomgående planlösning. Bostadens höga läge blir inte sämre av att den stora balkongen är belägen i söder, vilket borgar för sol hela dagen och utsikt över en av områdets finaste innergårdar.

Vardagsrummet är stort och ligger i öppen planlösning mot matsalen. I anslutning till matsalen ligger det välplanerade köket med full maskinell utrustning. De stora arbetsytorna i kombination med de många skåpen gör köket lätt att trivas i och ovanför diskhon finns ett trevligt fönster som skänker ljus.

I anslutning till hallen ligger två välplanerade sovrum, varav det ena är försett med egen klädkammare. Vidare in från hallen finns också en gäst-wc.

I andra delen av bostaden återfinns två stora sovrum varav master bedroom är belägen mot den härliga innergården. Här finns också bostadens badrum, helkaklat och försett med tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till badrummet och det andra sovrummet finns ytterligare en klädkammare.

På det hela taget en optimal lägenhet, med sällan skådat läge, i en mycket välskött förening.

Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.