Gustafsvägen 4, 1 tr / Råsunda / Solna

Slutpris
1 480 000 kr
Referensnummer
149 647
Boarea
22 kvm
Avgift
1 490 kr/mån
Driftkostnad
310 kr/mån
Såld
2014-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustafsvägen 4, 1 tr såldes av oss 2014-02-13. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett lugnt och samtidigt centralt läge i Råsunda finner Ni denna etta med välutnyttjande kvadratmetrar och flera olika inredningsalternativ.

Redan vid det första steget in i bostadens välkomnande hall möts ni av en känsla av ljus, luft och rymd. Vardagsrum/Sällskapsrum med stora fönsterpartier mot föreningens gård. Helkaklat badrum med badkar och infällda spotlights samt ett kök med modern inredning. Genomgående ljusa väggar, och parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter via stort vindsförråd och platsbyggda garderober/miniklädkammare.

Snabbt tillträde möjligt. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.