Gustav III:s Boulevard 145, 4 tr / Frösunda / Solna

Slutpris
4 200 000 kr
Referensnummer
135 011
Boarea
98 kvm
Avgift
5 309 kr/mån
Driftkostnad
528 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-07-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s Boulevard 145, 4 tr såldes av oss 2014-07-07. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en lugn återvändsgata ligger denna representativa och sociala taklägenhet med fyra rum om ca 98 m². Bostaden erbjuder en fantastisk takterrass om ca 17 m² utrustad med markiser. Terrassen ligger med fri utsikt mot lugn innergård, skogsdunge och Frösundas taksiluetter. Utöver den stora takterrassen erbjuds här också en balkong om ca 8 m².

Planlösningen är social och inbjudande. Vardagsrummet med sitt stora fönsterparti ligger i öppen planlösning mot köket vilket gör det lätt att umgås mellan rummen.

Bostaden har tre sovrum var av master bedroom har tillgång till egen klädkammare. Helkaklat badrum med vädringsfönster, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring via flertalet garderober, klädkammare och stort källarförråd.

Välkommen till en fantastisk taklägenhet som erbjuder något utöver det vanliga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.