Gustav III:s boulevard 83, 5tr / Frösunda / Solna

Slutpris
3 050 000 kr
Referensnummer
143 477
Boarea
81 kvm
Avgift
4 738 kr/mån
Driftkostnad
260 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s boulevard 83, 5tr såldes av oss 2014-04-15. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktiv välplanerad trerumslägenhet om ca 81 m² med högt läge och balkong belägen mot den gröna lugna innergården. Väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. L-format kök med full maskinell utrustning. Öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som skapar stora sociala ytor till både till vardag och fest. Två rymliga sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, klädkammare och förråd.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. Hållplats utanför porten till buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Solna C till Brommaplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.