Gustav III:s boulevard 39, 4 tr / Frösunda / Solna

Slutpris
4 325 000 kr
Referensnummer
156 013
Boarea
113.7 kvm
Avgift
5 496 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s boulevard 39, 4 tr såldes av oss 2014-03-12. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett centralt läge i hjärtat av Frösundas ligger denna stora fyrarummare om ca 113,7 m². Önskar man finns det möjlighet att även disponera bostaden som en femrummare. Här erbjuds en härlig balkong med västerläge och utsikt över innergården, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst-wc, tre stora sovrum och vardagsrum i öppen planlösning mot matplatsen. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt ett trevlig fönster ovan diskbänken för extra ljusinsläpp. Optimala förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, klädkammare och stort källarförråd.

Området erbjuder all tänkbar service i form av matbutik, bank, post, kemtvätt, frisör och flertalet restauranger. Perfekt läge för dig som gillar natur med bl.a. Brunnsvikens vatten och Hagaparkens grönområden runt knuten. Goda väg-, bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm C på ca. 7 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.