Gustav III:s boulevard 23, 3 tr / Frösunda / Solna

Slutpris
2 360 000 kr
Referensnummer
173 188
Boarea
71 kvm
Avgift
4 287 kr/mån
Driftkostnad
382 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s boulevard 23, 3 tr såldes av oss 2014-04-02. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett centralt läge invid Frösunda torg finner denna smakfullt renoverade gaveltvåa om ca 71 m² som ni enkelt kan göra om till en trea.

Bostaden har nyligen försätts med ett nytt kök från det exklusiva märket Nolte. Köket andas exklusivitet vilket visar sig i genomgående påkostade materialval, detaljer och finish. Samtliga vitvaror är av inbyggnadsmodell och ugn och micro är vackert integrerade i arbetshöjd.

Vardagsrummet är stort och lätt att möblera. I vardagsrummet finns också en platsbyggd förvaringsmöbel från Nolte. Sovrummet är idag gigantiskt med härligt ljusinsläpp i två väderstreck. Önskar ni disponera bostaden som en trea kan ni med lätthet dela av sovrummet till två genom att uppföra en vägg.

Bostadens centrala läge, i hjärtat av Frösunda ger möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.