Gustav III:s boulevard 9, 1 tr / Frösunda / Solna

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
177 063
Boarea
63 kvm
Avgift
3 685 kr/mån
Driftkostnad
618 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s boulevard 9, 1 tr såldes av oss 2014-01-13. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en välplanerad och yteffektiv tvårumslägenhet om ca 63 m² centralt belägen i Frösunda med närhet till mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca. 7 min.

Vardagsrummet är väl tilltaget och lätt att möblera. Köket har goda arbetsytor och plats för matbord. Genom den helglasade altandörren når ni bostadens stora uteplats, en härlig oas där ni kan njuta av sommarens varma dagar. Uteplatsen är stor och här ryms många vänner, en större sittgrupp och självklart solstolarna. Med fönster mot gården ligger sovrummet som med lätthet rymmer en dubbelsäng. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch. Mycket goda förvaringsmöjligheter via lägenhetens klädkammare och stort källarförråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.