Gustav III:s boulevard 59, 2 tr / Frösunda / Solna

Slutpris
2 450 000 kr
Referensnummer
178 867
Boarea
54 kvm
Avgift
3 098 kr/mån
Driftkostnad
399 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s boulevard 59, 2 tr såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna yteffektiva tvåa om ca 54 m² med centralt och ostört läge invid Frösunda port! Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen med kvällssolsläge belägen med utsikt över föreningens grönskande innergård och allmänningen. Stort kök med möjlig matplats för 6-8 personer. Sovrum som med fördel kan inredas med en dubbelsäng. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Mycket god förvaring via flertalet klädkammare, garderober och källarförråd.

Området erbjuder på all tänkbar service i form av matbutik, bank, post, kemtvätt, frisör, gym och flertalet restauranger. Perfekt läge för dig som gillar natur med bl.a. Brunnsvikens vatten och Hagaparkens grönområden runt knuten. Goda väg-, bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm C på ca. 7 min.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.