Gustav III:s Boulevard 107

Gustav III:s Boulevard 107

Slutpris

3 870 000 kr


Frösunda— Solna

Gustav III:s Boulevard 107


Slutpris
3 870 000 kr

Frösunda— Solna

Stor 3a med radhuskänsla och solig uteplats.

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad med präglande radhuskänsla i populära området Frösunda!

Varmt välkommen till denna barnvänliga och ljusa 3:a, här finner ni de bästa förutsättningarna för att trivas. Här erbjuds öppna sociala ytor med ett härligt och genomgående ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna. Den stora och underbara uteplatsen utgör bostadens hjärta. Här kan du njuta av många soliga timmar och garanteras härliga stunder med vänner och familj vilket kommer att höja livskvalitén för dig som boende.

En av Frösundas främsta fördelar är närheten till natursköna områden så som Brunnsviken, Hagaparken och Ulriksdals slottspark. Tillgång till bra kommunikationer och närbelägen till Mall of Scandinavia där du finner ett stort utbud av restauranger, butiker och övrig serviceutbud.

Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkommen hem!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 298 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-12-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.