Gustav III:s Boulevard 107 / Frösunda / Solna

Stor 3a med radhuskänsla och solig uteplats.

Utgångspris
3 695 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 298 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Bolån för dig utan fast anställning
Ansök hos Bluestep Bank
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad med präglande radhuskänsla i populära området Frösunda!

Varmt välkommen till denna barnvänliga och ljusa 3:a, här finner ni de bästa förutsättningarna för att trivas. Här erbjuds öppna sociala ytor med ett härligt och genomgående ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna. Den stora och underbara uteplatsen utgör bostadens hjärta. Här kan du njuta av många soliga timmar och garanteras härliga stunder med vänner och familj vilket kommer att höja livskvalitén för dig som boende.

En av Frösundas främsta fördelar är närheten till natursköna områden så som Brunnsviken, Hagaparken och Ulriksdals slottspark. Tillgång till bra kommunikationer och närbelägen till Mall of Scandinavia där du finner ett stort utbud av restauranger, butiker och övrig serviceutbud.

Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkommen hem!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 20 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Entré
  Inbjudande och rymlig hall med god avhängningsyta samt integrerad garderob. Stengolv i mörk ton med vitmålade väggar. Hallen ansluter sig till bostadens passageutrymme som erbjuder extra förvaring i integrerad garderob.
 • Vardagsrum
  Stort och socialt vardagsrum som erbjuder gott om plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Luftiga ytor som bjuder in till sociala sammanhang med en öppen planlösning till bostadens kök.

  Det stora fönsterpartierna skänker ett härligt ljus till både vardagsrum och kök. Förtjusande valnötsparkett som omfamnas av de vitmålade väggarna samt den charmiga fondväggen i turkosa motiv.
 • Kök
  Ljust och modernt kök med öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Köket är fullt utrustat med glaskeramikhäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn, stor kyl och frys samt diskmaskin.

  Vitmålade skåpluckor som sammanvävs med den maskinella utrustningen i rostfritt stål. Bänkskiva i mörkgrå kulör som utgör generös arbetsyta och som ger en fin kontrast till det klassiska kakel i vitt ovan. Golvet pryds av vacker valnötsparkett.

  Här finns det plats för en större matgrupp upp till 6-8 personer.
 • Sovrum 1
  Rymligt och trivsamt sovrum med insynsfritt läge tack vare uteplatsen. Det finns plats för dubbelsäng, sängbord samt förvaring. Vitmålade väggar, tak i blått och valnötsparkett som pryder golvet.
 • Sovrum 2
  Stort sovrum med gott om förvaring. Rummet förses med ett fint ljusflöde tack vare det stora fönsterpartierna och den helglasade dörren. Vitmålade väggar som omfamnar den fina fondväggen som går i guldig ton. Golvet pryds av parkett i valnöt.

  Med ett endaste kliv ut från sovrummet når du den fantastiska och väl tilltagna uteplatsen.
 • Badrum
  Fräscht och helkaklat badrum med golv i svart klinker samt golvvärme. En kaklad vägg i samma svarta ton som golv, omgiven av vita kakelväggar och vitt tak.

  Badrummet är fullt utrustad med WC, handfat, spegel samt tvättmaskin och torktumlare under den praktiska bänkskivan. Väggskåp som erbjuder förvaringsutrymme.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  74 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren)
 • Rum:
  3 (2 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2006
 • Kommentar, byggnad
  Yttertak: Plåt
  Yttervägg: Puts och tegel
  Mellanbjälklag: Betong
  Fönster: 3 glas (kopplade 2 +1) med aluminiumbeklädd utsida

  Källa: Föreningens ekonomiska plan
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Vattenburen / Fjärrvärme
  Ventilation: Mekanisk frånluft
  Köksfläkt: Centralventilation (riktig fläkt med utsug)

  Källa: Föreningens ekonomiska plan
Energideklaration
 • Energiklass:
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2019-08-29
 • Besiktningsman:
  Jens Ehrs, Nico Bell AG.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  TV:
  Föreningen har gruppavtal med ComHem för digital-TV. I månadsavgiften ingår Medium 8 favoriter.

  Internet:
  Föreningen har gruppavtal med Obenetwork AB för bredband (max. 1000/1000 Mbit/s) som ingår i månadsavgiften. Ingen speciell utrustning
  krävs.

  Övrigt:
  I fastigheten finns även Telia som leverantör av TV, telefoni och bredband. Önskar ni nyttja någon av tjänsterna från Telia bekostas det på egen hand av medlemmen.
Uteplats
 • Bostadens hjärta är den underbara uteplatsen som erbjuder stora och sociala sällskapsytor och många soltimmar från förmiddagen till sent på eftermiddagen. Uteplatsen ligger mot den trevliga och lugna innegården men omsluts av en stenmur med planterade buskar ovan vilket ger en känsla av avskildhet.

  Här garanteras många trevliga stunder med familj och vänner.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har ett varmgarage i huset med totalt 66 st. bilplatser samt ett antal MC-platser med låsbyglar. Till garageplatserna är det separat kö.
  På Stickgatan vid infarten till garaget finns även sju stycken uteplatser. Till dessa är det separat kö.
Ekonomi
 • Avgift:
  4 298 kr/mån
 • Kommentar, månadsavgift
  I månadsavgiften ingår Värme, Vatten, TV Medium 8 favoriter via Comhem, 1000 Mbit/s bredband via Obenetworks och Källarförråd
 • Försäkring:
  303 kr/mån
 • Hushållsström:
  214 kr/mån
 • Nät:
  388 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  905 kr/mån
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  1 138 kr, betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift:
  455 kr
 • Andel i förening:
  1,076500
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Föreningen har en god ekonomi och inga avgiftshöjningar föreligger. Man har även beslutat att januari 2018 kommer vara avgiftsfri. (kontrollerat 2018-02-19)
Föreningen
 • Benämning
  BRF Lovisedal 2. I föreningen finns 84 lägenheter.
 • Allmänt
  Föreningen förvärvade fastigheten Lovisedal 2 år 2005 och består av ett flerbostadshus i 4 - 8 våningar med totalt 84 lägenheter och 1 lokal, med adresserna Gustav III:s boulevard 97 - 111. Den totala boytan är ca 7172 kvm.

  Föreningen är en så kallad äkta bostadsrättsföreningen och marken är friköpt (föreningen äger sin tomt).

  Lägenhetsfördelning i föreningen ser ut som följden:

  - 17 st. Tvårummare
  - 37 st. Trerummare
  - 24 st. Fyrarummare
  - 6 st. Femrummare
 • Kommande renoveringar
  Föreningen planerar inga större renoveringar.
 • Avgiftsförändringar
  Föreningen har en god ekonomi och inga avgiftshöjningar föreligger. Man har även beslutat att januari 2018 kommer vara avgiftsfri. (kontrollerat 2018-02-19)
 • Gjorda renoveringar
  2016 installerades LED-belysning i garage och trapphus.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Lägenheten har säkerhetsdörr och huvudentrén är försedd med kodlås. Posthantering i entréplanet och morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför din dörr.

  Förråd: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm (säljarens uppgift).
  Tvättstuga: Tvättstugan är bekvämt placerad i direkt anslutning till hissen på Gustav III:s boulevard 107 med maskinell utrustning i form av 2 tvättmaskiner, 1 st torktumlare och 1 st torkskåp.
  Cykel- och barnvagnsrum: Är placerad i källarplanet.
  Soprum finns på adress Gustav III:s Boulevard 97 (bredvid garage-infart).
Området
 • I Frösunda finns det bästa av två världar, närheten till storstadens puls och grönskande natur. Frösunda är ett av Solnas mest expansiva områden och här råder en härlig småstadskänsla. I närområdet finns restauranger, matbutik, bank, bankomat, post, kemtvätt, konditori, ishall, två skolor samt fem dagis. Två bra grundskolor i form av Alfaskola och Vittra finns inom Frösunda. Flertalet träningsanläggningar såsom Balance och Puls och träning, restauranger, caféer och butiker skapar alla förutsättningar för att man snabbt kan hitta in i ett socialt sammanhang och det är kanske därför få människor flyttar härifrån samtidigt som inflyttning utifrån stadigt ökar.

  Vill man ta sig en rogivande promenad eller joggingtur är Hagaparken det naturliga rekreationsområdet. Här ges också möjligheter till besök på Fjärilshuset med nordens största haj akvarium, spabehandlingar på Sturebadet Haga, båttur eller bad i Brunnsviken på sommaren och plogad skridskobana på vintern och en mängd andra aktiviteter. Dessutom barnvänliga utflyktsmål som Över Järva gård med med bla lantdjur och cafe; Mulle Mecks lekplats, Järvaskogen naturreservat och Ulriksdals slottspark. Känslan av avskildhet, lugn och ro trots närheten till city är en lockande och spännande kombination.

  Frösunda blir naturligtvis inte mindre inbjudande av närheten till den nyuppförda och växande Arenastaden där bland annat nationalarenan Friends Arena och en av nordens största gallerior Mall of Scandinavia har öppnats. Här ges ni all tänkbar service, inte minst via köpcentrumets 100 000 m² shopping och nöje. Läs mer på www.arenastaden.se, www.mallofscandinavia.se och Solna stads hemsida www.solna.se.
 • Kommunikationer
  Möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna då man snabbt kommer ut på E4, E18 och E20. Busslinjerna 67, 515 går direkt till city med en kort restid om ca 12 min. Området trafikeras även av ett antal andra busslinjer som går till bland annat Karolinska sjukhuset, Solna centrum, Universitetet/Danderyds sjukhus. På kort promenadavstånd ligger Solnas pendeltågsstation med restid på ca. 7 min in till Stockholms Central. Flygbussar till Arlanda stannar i Frösunda nonstop var 10:e minut.
Sponsrade länkar
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Bra mat No8 (Bisnode)
  71 m
  Milo's Kök & Bar
  71 m
  Jekyll & Hyde
  80 m
  Yummy Kitchen
  170 m
  Trafikplats Järva Krog
  243 m
 • Skolor
  Förskolan Borgen
  274 m
  Kullens förskola
  370 m
  Vittra Frösunda
  497 m
  Förskola Kadetten - Pysslingen Förskolor
  527 m
  Förskolan Creativo AB
  542 m
 • Mataffärer
  Hemköp
  375 m
  Coop Vasalund
  1,27 km
  Coop Bergshamra
  1,42 km
 • Kommunikationer
  Rosenborgsgatan
  86 m
  Stockholm, Järva Krog
  352 m
  Järva krog
  360 m
  Ulriksdal idrottsplats
  380 m
 • Tågstationer
  Ulriksdal station
  981 m
  Solna station
  1,11 km
  Stocksund station
  2,01 km
  Universitetet station
  2,39 km
  Mörby station
  2,67 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 156 m
 • 5 min
 • 1 min
 • 3 min
 • Hav
 • 201 m
 • 2 min
 • 4 min
 • 13 min
 • Tågstation - Ulriksdal station
 • 981 m
 • 4 min
 • 6 min
 • 17 min
 • Hållplats - Rosenborgsgatan
 • 86 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 1 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier