Järva skjutbaneväg 31

Järva skjutbaneväg 31


Järvastaden— Solna

Järva skjutbaneväg 31Järvastaden— Solna

Köp direkt från Skanska, flytta in när det passar dig!

Bli den första som flyttar in och köp till ett accepterat pris, direkt från byggherren!

Stig in i entrén till denna rymliga fyra med fönster i två väderstreck. Direkt till höger hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Från entrén når du även ett av de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch vilket är guld värt när fler vill göra sig i ordning samtidigt. Bredvid badrummet ligger en rymlig klädkammare och mitt emot finner du ett av de mindre sovrummen, med garderob och fönster ut mot den lummiga innergården.

Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Det rymmer både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Utanför breder den soliga balkongen ut sig och blir ett extra rum under sommarmånaderna. Perfekt för mysiga frukostar, bruncher och middagar med de du tycker om.

Längre bort i lägenheten når du först det större badrummet. Förutom dusch och wc är det utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns dessutom en praktisk arbetsbänk som gör det lätt att sortera tvätten, samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Därefter når du hemmets övriga två sovrum, båda med härligt ljusinsläpp. Det mindre har en egen garderob för förvaring. Det större sovrummet har en egen walk in-closet med linneskåp.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
98 kvm
Avgift
5 818 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-04

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Järva skjutbaneväg såldes av oss 2024-04-04. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Järva skjutbaneväg.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.