Johan Enbergs Väg 64

Johan Enbergs Väg 64

Slutpris

7 200 000 kr


Västra skogen— Solna

Johan Enbergs Väg 64


Slutpris
7 200 000 kr

Västra skogen— Solna

Ibland går det knappt att beskriva en bostad med ord, detta är precis ett sådant fall. Med Solnas absolut vackraste utsikt finner vi denna stora femma som har allt och lite till. Disponerad över 118 kvm så har inget lämnats åt slumpen. Du har allt du kan tänkas behöva; Dubbla badrum, en stor tvättstuga, stora sociala ytor, väl tilltagna sovrum och ett arbetsvänligt kök. Tack vare att bostaden är belägen med gavelläge så finns fönster i tre väderstreck, utöver det är läget i huset optimalt eftersom balkongen är belägen närmst udden vid slutet av gatan. Här lyser solen under sommarhalvåret från 12-22 vilket gör att du både kan njuta av sommarsolen och fantastiska solnedgångar på en stor inglasad balkong, som blir som ett extra rum under större delar av året. Bostaden har även varsamt renoverats. Badrummen samt tvättstuga vilket är de mest omständliga att renovera har gjorts om. Även golv är bytta och väggar målade. I lägenheten finns optimal möjlighet till förvaring, både i form av garderober i varje rum, men även en stor klädkammare med fönster som även kan inredas som hemmakontor. Till bostaden hör ett källarförråd.

Belägen i en av områdets bästa föreningar bor du tryggt ekonomiskt såväl som geografiskt. BRF Fältmarskalken har endast 2000kr i skuldsättning per kvadratmeter, inga beslutade avgiftsändringar eller större renoveringar i närtid. I avgiften har du värme, vatten, TV samt bostadsrättstillägg inkluderat och för en liten avgift på 50kr/månad har du även bredband 100/100. Föreningens gemensamma utrymmen består av två cykelförråd, tvättstuga, barnvagnsförråd och även en spa/relax med bastu och träningsredskap. Du har även ett hobbyrum där du kan snickra och förbereda för potentiella renoveringar! Något som även uppskattas av föreningens medlemmar är den otroligt fina gården som finns på fastigheten. Här odlas det både frukt och grönt under sommarhalvåret och sköts flitigt av föreningens medlemmar.

Att bo i ett läge som detta är få förunnat. För en barnfamilj går det inte att understryka nog hur viktigt det är för barnen att bo nära till sin skola men också att de ska ha en trygg väg dit. Med detta läge är du försäkrad om detta, med tallbacka och granbackaskolan endast ett få minuter från porten, där ingen väg behöver korsas för att ta sig dit. Du har även Västra Skogens torg runt hörnet med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på ca sju minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och Pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på K4 vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an (både norr och söderut).

Detta är en bostad som har ALLT! Hör av dig för visning, detta är en chans du inte vill missa!


Boarea
118 kvm
Avgift
6 539 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-13

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Johan Enbergs Väg såldes av oss 2024-01-13. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Johan Enbergs Väg.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Michaela Egestål

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.