Jonstorpsvägen 6

Jonstorpsvägen 6

Slutpris

3 150 000 kr


Huvudsta— Solna

Jonstorpsvägen 6


Slutpris
3 150 000 kr

Huvudsta— Solna

Välkommen till denna rymliga och ljusa 2:a med balkong i söderläge!

Den här fantastiska 2-rumslägenheten på 66 kvadratmeter är inte bara ett hem för dig – det är en livsstil där komfort och harmoni möts i en perfekt balans. När du kliver in upplever du en känsla av hemtrevnad och lugn, med en smart och rymlig planlösning som ger dig möjligheten att skapa din alldeles egna oas av avkoppling och trivsel.

Det som du först möts av är den rymliga hallen, där stora garderober med spegeldörrar väntar på att hjälpa dig organisera din vardag. Köket är utrustat med generösa arbetsytor och alla nödvändiga bekvämligheter för att göra vardagen smidigare. I sovrummet finns gott om plats för förvaring, inklusive rymliga garderober, samt utrymme för en stor säng och en arbetsyta med bord och stol.

Badrummet är rymligt och inrett för att möta dina dagliga behov. Vardagsrummet öppnar upp med en härlig känsla, där solen strålar in och skapar en varm atmosfär. Här finns gott om plats för att umgås med vänner och familj, vilket gör det till den perfekta sociala ytan. Och inte att förglömma, balkongen i söderläge som bjuder in till fantastiska soliga dagar året om.

Huvudsta är ett område med många fördelar. I centrum finns ett flertal restauranger att välja mellan för en trevlig middags upplevelse. Dessutom erbjuder området utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanestationen i Huvudsta centrum och flera busshållplatser i närheten av lägenheten. För dem som uppskattar bad och friluftsliv finns Huvudstabadet för avkoppling vid vattnet.

Det här är inte bara en lägenhet, det är ditt nya hem där varje rum är utformat för att ge dig den bästa upplevelsen av vardagslivet.

Välkommen in till ditt nya hem!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 444 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
0.5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Jonstorpsvägen såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Jonstorpsvägen.

Boka värdering

Amanda Fernqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.