Krysshammarvägen 16

Krysshammarvägen 16

Slutpris

3 300 000 kr


Solna

Krysshammarvägen 16


Slutpris
3 300 000 kr

Solna

- Låg avgift i en av Solnas bästa föreningar!
- Sällsynt och optimal planlösning!
- Dold tillgång i form av 18 hyresrätter!
- Möjlighet att bygga om till trea!
- Fräscha ytskikt!
- Goda förvaringsmöjligheter!
- Stort källarförråd!
- Stor inglasad balkong i perfekt västerläge!
- Cykelavstånd till City!
- Populär adress!

Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiska tvåa på populära Krysshammarvägen, i en av Solnas bästa föreningar! Lägenheten präglas av väl tilltagna och fräscha ytor, där endast fantasin sätter stopp för hur du möblerar och planerar. Direkt när du kommer in i hallen möts du av gott ljusinsläpp och stora ytor, från hallen tar du dig till alla lägenhetens rum. Köket är fullt utrustat med god plats för en matplats för fyra personer, här finns det även förberett för att sätta in en diskmaskin. Badrummet är kaklat och fullt utrustat med tvättmaskin, wc, badkar, dusch, och tvättställ. Rofyllt sovrum där du får plats med en säng av de största storlekarna tillsammans med annat möblemang. Som om det inte vore nog finns även i direkt anslutning till sovrummet en stor klädkammare på cirka 4 kvm, här har du även valmöjligheten att inreda som ett hemmakontor. Lägenhetens centrum är ändå vardagsrummet, där det finns plats för de största sociala tillställningarna. Men vad vore en lägenhet av denna storlek utan balkong? Självklart hittar vi en perfekt inglasad balkong i rakt västerläge i anslutning till vardagsrummet, här kan du spendera tid året om och uppleva solnedgångar! Lägenheten går även att göra om till en trea på ett mycket bra sätt ifall extra sovrum önskas!


Boarea
63 kvm
Avgift
2 467 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-02-28

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Krysshammarvägen såldes av oss 2022-02-28. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Krysshammarvägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.