Lostigen 22, 2tr / Bergshamra / Solna

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
155 963
Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 135 kr/mån
Driftkostnad
263 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lostigen 22, 2tr såldes av oss 2014-09-19. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade trea om ca 75 m² med balkong. Bostaden har en effektiv planlösning med stort vardagsrum, två ordentliga sovrum, kök med matplats och klädkammare.

Bostaden är välhållen men skulle tjäna på en modernisering.

Lägenheten har ett lugn läge med med utsigt över den grönskande gården. Ett trevlig boende med perfekt läge med närhet till både kommunikationer och till naturen. Här bor ni med det bästa från två världar, natursköna områden och 10 minuter in till city. Promenadavstånd till Ulriksdals slott, Confidencen och den vackra slottsparken vid Edsviken. Brunnsvikens vatten ligger åt andra hållet och Hagaparken, Bergianska trädgården och Naturhistoriska riksmuseet når ni på tio minuter.

Kommunikationer finns det gott om. Det tar ca 2 minuter att gå till Bergshamra centrum och tunnelbanan (röd linje) som tar dig till city på 10 minuter. Alldeles i närheten finner ni busshållplats för buss 540, 509, 503 samt 508.

Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.