Lövgatan 19

Lövgatan 19

Slutpris

9 460 000 kr


Gamla Råsunda— Solna

Lövgatan 19


Slutpris
9 460 000 kr

Gamla Råsunda— Solna

Charmig 2-plansvilla med garage & enormt stor potential! Belägen med ett fint läge i Solna!

Ta vara på möjligheten att skapa ert alldeles egna drömhus! Vacker 2-plansvilla med enormt stor potential! Charmig och välkomnande farstu med spröjsade fönster, hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Nedre plan består sedan av två vackra hörnrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och kakelugnar (behöver provtryckas) . Stora utrymmen för socialt umgänge och vackra trätiljor. Matrummet har utgång till den fina trädgården genom dubbeldörrar. Övre plan inleds med ett trevligt utrymme som har likadana fönster som entrén, här finns gott om förvaring i inbyggda garderober. Två bra och rymliga sovrum varav det ena kan delas av och ge ett extra rum, här finns även en kakelugn. Badrum med fönster och badkar. Dubbelgarage som delas med grannhuset.
Missa inte den här chansen att förvärva ett hus fyllt av charm!

Här bor ni i charmiga gamla Råsunda med promenadavstånd till både Sundbybergs centrum, Solna centrum och Mall of Scandinavia. Flertalet kommunikationer finns som tunnelbana, bussar och tvärbanan. Vid stråket i Råsunda finns även en ICA butik, apotek och restauranger. I området har ni skolor och vårdcentral.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
116/53 kvm
Driftkostnad
39 100 kr/år
Tomtarea
675 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-09-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.