Torrängsgatan 1
Torrängsgatan 1
Michaela Egestål, ansvarig mäklare i Solna
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Michaela Egestål

Ansvarig mäklare

Till salu

Torrängsgatan 1

Utgångspris

5 495 000 kr


Utgångspris

5 495 000 kr



Järvastaden— Solna

Torrängsgatan 1


Till salu
Utgångspris
5 495 000 kr

Järvastaden— Solna

Välkommen till denna välplanerade fyrarummare högt upp i huset i populära Järvastaden!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyra med gott om plats för livet. Här njuter du av dubbla badrum, bra förvaring och en stor balkong mot gården som förlänger hemmet under sommarhalvåret. Den är som gjord för mysiga middagar i gott sällskap.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Härifrån når du även en lång och rymlig skjutdörrsgarderob, ett praktiskt städskåp och hemmets två helkaklade badrum.

Båda badrummen är utrusade med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det ena har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett rikligt ljusinsläpp från fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat.

Utanför breder den härliga balkongen ut sig mot gården och blir en given favoritplats för middagar under sommarmånaderna.

Det största sovrummet hittar du i hemmets andra del. Det är ljust och luftigt och har en klädkammare med linneskåp för förvaring. De två lite mindre sovrummen har varsin garderob för skor och kläder. Ett av rummen kan med fördel inredas som ett hemmakontor om du vill kunna arbeta bekvämt hemifrån.

Denna bostad är lokaliserad i den nya delen av Järvastaden och i ett mycket attraktivt läge. Du har det vackra naturreservatet Igelbäcken runt hörnet, den populära mulle-meck parken ett stenkast ifrån, samt befinner dig några minuters promenadavstånd ifrån Mall of Scandinavia. Goda kommunikationer finns i området, och närmaste busshållsplats är endast en kort promenad ifrån bostaden. Den lokala ICA-butiken är även den endast en kort promenad ifrån.
Området är perfekt för den som vill bo centralt, nära city, men ändå lite lugnare och mer avskilt. Du har skog nära tillhands, men bor ändå endast minuter ifrån Mall of Scandinavia, Stockholm city, Solna centrum och allt annat man vill vara nära.
För dem som gillar motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår samt golfbana på nära avstånd. Det går flertalet bussar och en promenad på bara 5 minuter tar er till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit ni önskar! I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, gym, tandläkare, restauranger, frisör, skräddare och kemtvätt.

Varmt välkommen på visning!


Utgångspris
5 495 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
5 709 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Michaela för mer information kring Torrängsgatan 1 Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Kök

Köket är ljust och modernt samt har en öppen planlösning ut mot vardagsrummet. Här finns ugn, mikro, diskmaskin, häll, fläkt, kyl samt frys.


02
Vardagsrum

Vardagsrummet har är rymligt och ljust samt har en öppen planlösning mot köket. Här finns det gott om plats för matplats samt soffmöblemang. Härifrån hittar man även ut till lägenhetens fantastiska balkong.


03
Balkong

Stor och härlig balkong där man kan njuta av en härlig frukost i förmiddagssolen. Här får man gott om plats för loungemöbler eller matplats.


04
Sovrum

Det största sovrummet är ljust och luftigt och har en klädkammare med linneskåp för förvaring. Här får man gott om plats för en dubbelsäng samt önskat möblemang.


05
Sovrum 2

Ljust och rymligt sovrum där det finns bra med förvaring i form av en garderob. Här får man plats för säng och önskat möblemang.


06
Sovrum 3/Arbetsrum

Det tredje rummet är även det ljust och rymligt och passar alldeles utmärkt som sovrum eller arbetsrum, här finns också förvaring i form av en garderob.


07
Badrum

Ljust och rymligt badrum som är utrustat med dusch, kommod, wc, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovanpå.


08
Badrum 2

Badrum nummer två är även det ljust, fräscht och utrustat med dusch, kommod, wc samt spegelskåp.


09
Hall

Hallen är välkomnande och utrustat med klinkersgolv, här får man gott om plats för avhängning.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

95 kvm

Rum

4 rum

Våning

5 av 6


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2024

Kommentar, byggnad

Flerbostadshus
3-glasfönster

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme
FTX-system


03
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen har ett garage med 88st parkeringsplatser varav 12 med laddplats.
Platser finns ledigt i dagsläget 2024-04-11


Ekonomi

01
Avgift

5 709 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV

Kommentar, månadsavgift

El debiteras efter faktisk förbrukning

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

2,5% av gällande prisbasbelopp kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

1% av gällande prisbasbelopp kr

Andel i förening

0,9591%

Andel av årsavg.

0,009591

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Brf Kaprifolen. I föreningen finns 127 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Brf Kaprifolen är en äkta bostadsrättsförening med 127 bostadsrätter samt 2 lokaler.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

1 505 787 kr


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 709 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
Kommentar, månadsavgift
El debiteras efter faktisk förbrukning
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
2,5% av gällande prisbasbelopp kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
1% av gällande prisbasbelopp kr
Andel i förening
0,9591%
Andel av årsavg.
0,009591
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Järvastaden  i solna

Järvastaden

Här i Järvastaden bor du med närhet till allt du kan önska dig så som bra kommunikationer, naturområden samt affärer, restauranger och gym.


01
Fördelar med området
Utegym Nära flygplats Golf Parker/Grönområden Caféer Bussar Barnvänligt Motionsspår Gym Tryggt Cykelbanor Växande område Tågstation Restauranger Cykelstigar (mtb)

02
Kommunikationer

Knappt 10 minuters promenad bort i grannområdet Nya Ulriksdal finner du Ulriksdals station där pendeltåg mellan Nynäshamn och Uppsala C går. Från Ulriksdal station tar det 10 minuter in till Stockholm City där samtliga tunnelbanelinjer och övriga pendeltågslinjer går. Från Ulriksdal går även flertalet busslinjer mot till exempel Solna centrum, Brommaplan och Danderyds sjukhus. Från Danderyds sjukhus går sedan tunnelbanans röda linje och bussar mot bland annat Vaxholm och Norrtälje.


03
Natur och fritid

På en kort promenad når du Igelbäckens naturreservat med stora skogar och trevliga promenadstråk och på mindre än 10 minuter med bil når du både Råstasjön och Lötsjön med motionsspår och lekpark. Dessutom ligger Mall of Scandinavia med 224 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm ett stenkast bort för den mer shoppingintresserade. Där finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger samt O'Learys med såväl Game Zone, bowling och biljard som bar och restaurang. Granne med centrumet ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena, där både matcher och konserter hålls regelbundet.


04
Barnomsorg och skolor

I Järvastaden finns flera förskolor så som öppna förskolan Solvändan, I Ur och Skur och Pysslingen Förskolor Agnesberg. Ser vi istället till grundskolor i området finns här Vittra Brotorp (F-9) och Raoul Wallenbergskolan Järvastaden (F-6). Självklart finns det fler förskolor och grundskolor i närområdet och för mer information om dessa kan du besöka https://www.solna.se/forskola-skola/. Det kommer även att byggas en ny skola med plats för 240 nya elever på andra sidan Järva skjutbaneväg. Bygget planeras vara klart 2024.


05
Affärer och restauranger

I Järvastaden finns både ICA Nära, gym och flera lokala restauranger som pizzerior och sushi, allt för att kunna möta dina vardagliga behov på hemmaplan. Här finns även populära Erlandssons Brygga för den båtintresserad som behöver fylla på med allt möjligt inför sommarsäsongen. Som tidigare nämt ligger även Mall of Scandinavia med 224 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm endast ett stenkast bort.


Använd kartan
X

Platser

Angelos Bistro

136 m


Yoku Sushi

181 m


Järva Pizzeria Solna

204 m


Pizza Erolisa

461 m


Manuella Restaurang

494 m


Öppna förskolan Solvändan

139 m


Liten arena för bollspel

247 m


??

266 m


Raoul Wallenbergskolan Järvastaden

289 m


Föräldrakooperativet Lingontuvan

337 m


Hemköp

813 m


king rox

1,08 km


Supermarket 98

1,12 km


Stora Coop

1,17 km


Dukan - Affär & tobak Sundbyberg

1,51 km


Spegeldammsparken

132 m


Raoul Wallenbergskolan

253 m


Råstahem

374 m


Ulriksdal

886 m


Solna

2 km


Solna station

2,42 km


Sundbyberg

2,46 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Grönområde
    6 m
    1 min
    1 min
    1 min
  • Tågstation
    Ulriksdal
    886 m
    4 min
    3 min
    15 min
  • Hållplats
    Spegeldammsparken
    132 m
    1 min
    1 min
    2 min
  • Hav
    1,75 km
    6 min
    8 min
    30 min
  • Sjö
    683 m
    3 min
    3 min
    12 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Michaela!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.