Mäster simons väg 26 / Frösunda - Ritorp / Solna

Stilren gaveltrea med balkong

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
4 713 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-03-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mäster Simons Väg såldes av oss 2017-03-15. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Mäster Simons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda - Ritorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med direkt närhet till såväl kommunikationer som all tänkbar service finner ni denna smakfulla gaveltrea om ca 75,5 m² med attraktiv rundad balkong i soligt läge. Bostaden erbjuder en stilren interiör som i kombination med fönsterpartier i tre väderstreck skapar ett vackert ljusflöde.

Utmärkt planlösning fördelad över luftiga sällskapsytor och två väl avvägda sovrum, varav ett i gavelläge. Rymligt vardagsrum, även det i gavelläge, med utgång till balkong. Modernt kök med matplats om 4-6 personer. Inbjudande hall med möjlighet för både avhängning och förvaring. Badrum med värdringsfönster och bekvämligheten av tvättmaskin.

Välkomna till denna stilrena gaveltrea!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration