Olof Af Acrels Väg 5, 6tr / Solna - Karolinska / Solna

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
113 522
Boarea
26 kvm
Avgift
2 003 kr/mån
Såld
2014-09-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Olof Af Acrels Väg 5, 6tr såldes av oss 2014-09-08. Se alla våra försäljningar i Solna - Karolinska

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solna - Karolinska är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna synnerligen väldisponerade 1:a om ca 26 kvm, belägen högst upp i fastighet med fransk balkong på attraktiv adress. Här erbjuds en lätt möblerad och ljus lägenhet med förvaringsmöjligheter, kaklat badrum, kokvrå med förvaring och arbetsytor. Lägenhet med sobert vita väggar i direkt närhet till allmänna kommunikationer. Förening med både gym, bastu och tvättstugor åt medlemmarnas förfogande. Avgift som inkluderar både internet och hushållsel. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.