Östervägen 25b, 4 tr

Östervägen 25b, 4 tr


Råsunda - Solna— Solna

Östervägen 25b, 4 trRåsunda - Solna— Solna

Nyrenoverad 2:a l Balkong i högt SV-läge l Gamla Råsunda

Varsamt nyrenoverad och insynsskyddad 2:a med balkong i ett högt och soligt sydvästläge! Ljuset flödar in genom flera generösa fönsterpartier och balkong som vetter mot lummiga Nyckelparken.

Golven pryds av nylagt tarkettgolv i ljus ton. Köket är nyrenoverat i tidlös och smakfull stil. Fullgod maskinell utrustning. Köket har fönster mot sovrummet som släpper in ljuset. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord som mediamöblemang och arbetshörna. Härifrån når ni ut till balkongen i sitt höga och soldränkta läge - från efter lunch till solnedgång.

Fint & helkaklat badrum med nyligen insatt takdusch. Mysigt sovrum som vetter mot lugn och grönskande Nyckelparken. Plats för större säng (1,20 säng på bilden).

BRF Regeln 6 är en äkta och solid Brf som äger sin mark. Föreningen bildades redan 2001 och består av 24 bostadsrätter samt 1 lokal. Ekonomin är välskött med relativt låg skuldsättning och en bra kassa.

Mycket goda kommunikationer med cirka 5 minuters promenad till buss, tvärbana och pendeltåg. Gul tunnelbanelinje från Odenplan färdigställs inom kort med närliggande uppgångar vid Friends Arena och Vasalund. Solna centrum ligger bara 7-8 minuter bort. Upptäck Gamla Råsunda och upplev harmonin mellan historia och nutid. Välrenommerade restauranger och villaområden runtom. För den som vill promenera eller motionera utomhus är det nära till Råstasjön och Lötsjön. En längre promenad tar er till Hagaparken och Brunnsviken samt till Ulriksdals slottspark.


Boarea
36 kvm
Avgift
2 572 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Essingen

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen.

Boka värdering
Zolle Baleng
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad