Parkvägen 17

Parkvägen 17

Slutpris

2 450 000 kr


Gamla Råsunda— Solna

Parkvägen 17


Slutpris
2 450 000 kr

Gamla Råsunda— Solna

Välkommen till denna trivsamma och yteffektiva tvåa om ca 47 m² med centralt och ostört läge i hjärtat av Gamla Råsunda. Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum som ledigt möbleras med en större soffgrupp samt en mediamöbel. I öppen planlösning mot vardagsrummet finner ni kök och matplats. Köket som nyligen renoverats har vita snickerier samt full maskinell utrustning så som spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin och fläkt. Sovrummet som med fördel kan inredas med en dubbelsäng ligger med lugnt läge mot föreningens gård. Helkaklat badrum med dusch med infällda spotlights i taket, här finns även en tvättmaskin installerad. Mycket god förvaring via flertalet garderober och vindsförråd. Helt enkelt en lägenhet att trivas i.

Området erbjuder all tänkbar service i form av matbutik, kemtvätt, frisör, gym och flertalet restauranger. Det är även gångavstånd till Solna Centrum, Friends Arena med kommande Mall of Scandinavia samt Råstasjöns trevliga promenadstråk. Goda kommunikationer med pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flertalet bussar samt vägförbindelser. Stabil förening som i årsskiftet 2014-15 sänkt avgiften.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
47 kvm
Avgift
2 195 kr/mån
Driftkostnad
360 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-11

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Parkvägen såldes av oss 2015-03-11. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Parkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.