Parkvägen 2

Parkvägen 2

Slutpris

17 500 000 kr


Råsunda— Solna

Parkvägen 2


Slutpris
17 500 000 kr

Råsunda— Solna

Exklusivt Penthouse i Dallas Tower– Upplev en unik och avskild våning med en fantastisk utsikt.

Upptäck ditt nya hem – en unik Penthouse-våning högst upp i Dallas Tower, Råsunda Solna. Här bor du i avskildhet på 17:e våningen med imponerande takhöjd, stora ljusinsläpp och panoramavyer i tre väderstreck som erbjuder en unik upplevelse över Solna och Stockholm. Varje rum är designat för att maximera ljusinsläpp och rymd. Stora skjutdörrspartier suddar ut gränsen mellan inne och ute och öppnar upp för fantastiska vår – och sommarkvällar.

Våningen erbjuder öppen planlösning med två studios vilket är perfekt för både sociala tillställningar och avkoppling. De stora L- formade vardagsrummen/studios, med sin eleganta design och magnifika utsikt, är idealiska för större fester och mysiga hemmakvällar. Boendet erbjuder dessutom exklusiva bekvämligheter som ett välplanerat och rymligt kök med luckor i ostronbeige och stilrena bänkskivor i komposit. Här finns två spa-liknande badrum med elegant stensättning och stilrena armaturer samt tre rymliga sovrum, där Master bedroom utgör en privat oas med tillhörande en suite badrum.

Detta Penthouse på om ca 197 m² med sina panoramavyer över Solna och Stockholm ger dig en unik kombination av integritet och stadens puls. På 17:e våningen finns också en Wellness yta med bastu, dusch och utedusch, uteplats och ett Yogarum med milsvid utsikt över staden. I Dallas Tower finns även bio rum, grillplats och gemensamhetsytor.

Välkommen till ett en unik och avskild oas med storslagen utsikt där modern design möter stilren elegans.


Boarea
197 kvm
Avgift
13 828 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
17 av 17 (Hiss finns)
Såld
2024-07-11

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Parkvägen såldes av oss 2024-07-11. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Parkvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.