Pipers Väg 165

Pipers Väg 165

Slutpris

3 200 000 kr


Bergshamra— Solna

Pipers Väg 165


Slutpris
3 200 000 kr

Bergshamra— Solna

Varmt välkommen till denna påkostade och exklusiva bostad i herrgårdsmiljö med stor gemensam trädgård, gym samt bastu i huset, allt i ett läge långt utöver det vanliga.

På en lugn adress med äppelgård och skog som granne finner du Pipers väg 165 och en arkitektritad herrgårdsbyggnad från 1931. Mellan 2017 och 2018 totalrenoverades interiören till en exklusiv bostadsrättsförening om 22 lägenheter.

Här bor du i ett unikt centralt läge med närhet till både service och kommunikationer men samtidigt med en känsla av landet. Som en del av kungliga stadsparken är valen av promenadstråk i det närmsta till oändliga.

Bostaden är genomgående påkostad med kök från Ballingslöv, vitvaror från Simens, bänkskiva samt stänkskydd av komposit från Thecstone. Badrum med högkvalitativ carrara marmor, comfortvärme i golven, elektrisk handdukstork och komplett maskinpark från Simens.

Bostaden har vidare genomgående behandlade golv av ek och sovrummet bjuder på lugn samt mycket generösa förvaringsmöjligheter genom full garderobsvägg med överskåp och påkostad inredning.

Välkommen hem till en exklusiv bostad i ett unikt läge med extra allt, välkommen till Pipers väg 165!


Boarea
45 kvm
Avgift
2 552 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2020-11-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.