Signe Tillischgatan 10, 2 tr

Signe Tillischgatan 10, 2 tr

Slutpris

3 830 000 kr


Frösunda— Solna

Signe Tillischgatan 10, 2 tr


Slutpris
3 830 000 kr

Frösunda— Solna

Ljus hörnlägenhet med stor balkong i perfekt solläge, belägen i välskött förening!

- Öppen och ljus planlösning
- Lugn adress på återvändsgata
- Stor solig hörnbalkong i solläge
- En av områdets lägsta avgifter
- Flexibelt tillträde
- Stor och välskött BRF som äger marken och amorterar
- Hiss hela vägen ner till garaget
- Optimalt läge nära Mall of Scandinavia, Hagaparken, Solna Station och mycket mer!

Nu presenterar vi stolt denna charmiga hörnlägenhet på en lugn återvändsgata med en av Frösundas mest attraktiva adresser. Denna bostad har många fördelar att lyfta fram. Till höjdpunkterna finns en stor hörnbalkong i soligt söderläge, där man kan njuta av solens strålar under större delen av dagen.

Här finns även ett stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot det välutrustade köket. Här finns även ett stort rogivande sovrum mot föreningens gård samt ett helkaklat badrum med kombimaskin (tvätt och tork). Tack vare bostadens unika hörnläge och stora fönsterpartier så bjuder denna bostad på ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck.

BRF Klinten 2 är en välskött förening som äger marken och amorterar regelbundet på sina lån. Byggnadsåret är 2006/2007 och gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar har tillgång till är cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga samt övernattningslägenhet. Föreningen förfogar även över 102 garageplatser och en plats för MC (22 st av garageplatserna är reserverade till grannföreningen). Priset för en garageplats är mellan 822 - 1.219:-/mån beroende på storlek.

I Frösunda bor du granne till det bästa som Solna har att erbjuda! I närheten av bostaden finns matbutik, apotek, restauranger, bussar, skolor och förskolor. Här finns även gym på andra sidan gatan och här finns närhet till morgon- och kvällsdopp i omtyckta Brunnsviken. Inte långt bort finns Solna Station med sina utmärkta kommunikationsförbindelser och ett kort avstånd bort finns Mall of Scandinavia med sitt rika utbud av restauranger, butiker och IMAX-biograf. Frösunda ligger mycket väl beläget i närhet av E4:an, som enkelt tar dig till Arlanda, Uppsala eller söderut.

Denna bostad vill du inte missa!


Boarea
62 kvm
Avgift
2 612 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-10-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.