Solparksvägen 3, 2 tr / Råsunda / Solna / Stockholm

Unik sekelskiftesdröm i vackra Slottet, Gamla Råsunda!

Slutpris
8 500 000 kr
Boarea
141 kvm
Avgift
6 317 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solparksvägen såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Solparksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna eleganta sekelskiftesdröm om 141 kvm fördelat på 4 rum och kök, belägen i populära Slottet, en vacker fastighet byggd 1912. Våningen karaktäriseras av många av de detaljer vi förknippar med vackert sekelskifte som många sociala ytor, vackra snickerier, takrosetter, spröjsade fönster och serveringsskåp. Stora fönster med djupa nischer som släpper in mycket ljus och skapar rymd till den genomgående planlösningen som disponeras genom en välkomnande entré med anslutande gäst-wc. Vidare nås vardagsrummet med fiskbensparkett och takrosett. Två av sovrummen har vackert burspråk varav det ena ligger i lägenhetens tornrum, båda har plats för dubbelsäng och garderober. Det tredje och mindre sovrummet kan också användas som kontor. Härligt badrum med fönster och ett smakfullt utförande. Två ingångar till bostaden samt möjlighet att göra om till en 5:a.

Lägenheten är belägen i Slottet i Gamla Råsunda som tidigare vann pris för Solnas finaste hus i Råsundas mysiga kvarter. Här får ni känslan av att bo i en "stad i staden". Här finns ett stort utbud av kvarterskrogar som till exempel Texas Longhorn, sushirestauranger och livsmedelsbutiker. Nyybakat bröd kan köpas från bageri Du Bon Pain som ligger precis utanför porten. Här bor man mitt emellan Slottsparken och Solparken med njutbar utsikt över grönska och Råsundas vackra fasader och takåsar.
Slottet är omgivet av Råstasjöns promenadstråk, bra kommunikationer med buss 515 till Odenplan och t-banestation Näckrosen och Solna centrum runt hörnet. Mall of Scandinavia ligger endast 7 min bort.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration