Storgatan 52

Storgatan 52

Slutpris

3 125 000 kr


Huvudsta— Solna

Storgatan 52


Slutpris
3 125 000 kr

Huvudsta— Solna

Varmt välkommen till en välplanerad tvåa med modern standard. Denna fantastiska lägenhet med balkong i direkt söderläge passar perfekt för den som vill fånga dagens soltimmar direkt från bostaden. Det fullutrustade köket i förhållande till den optimala planlösningen ger dig som boende bäst förutsättningar till en trevlig middag och härligt sällskap. Eftersom den blomstrande balkongen är direkt kopplad till vardagsrummet kommer solens alla timmar stråla in i lägenheten och fånga in det naturliga ljuset från naturen. Tack vare av lägenhetens höga standard och välplanerade planlösning används varenda kvadrameter till största potential. Sovrummet rymmer en stor säng med möjlighet till extra utrymme och förvaring, och köket ger möjlighet till ytterligare förvaring och fullständig köksutrustning med induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin och mikrovågsugn med mera. Ett helkaklat och stilrent badrummet med glasvägg till duschen ger dig en stilren känsla utan svagheter. Brf Pumpan är en välskött förening med stabil ekonomi. I huset finns även ett cykel och barnvagnsförråd samt två väl underhållna tvättstugor.

Här på Storgatan bor du bokstavligen ett stenkast ifrån det mesta. Bara några meter bort ligger Huvudsta Centrum, där du hittar allt ifrån matbutiker, gym och apotek till vårdcentral och kommunikationer som tar dig till T-centralen på under 10 minuter. En kortare promenad bort ligger Solna Centrum som erbjuder ytterligare shoppingmöjligheter, restauranger och god kommunaltrafik. Placerad i ett familjevänligt område med närhet till förskolor, skolor, fotbollsplan, lekpark och fina grönområden. För den aktiva så ligger Huvudstafältet utanför fönstret med härlig grönska. En kortare promenad bort hittar du Huvudstabadet vid Mälaren med anslutande promenadstråk som sträcker sig till Kungsholmen, Karlberg och Sundbyberg.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
60.1 kvm
Avgift
2 849 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-03-03

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Storgatan såldes av oss 2023-03-03. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Storgatan.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.