Virebergsvägen 11, RENOVERINGSOBJEKT

Virebergsvägen 11, RENOVERINGSOBJEKT

Slutpris

4 400 000 kr


Vireberg - Råsunda— Solna

Virebergsvägen 11, RENOVERINGSOBJEKT


Slutpris
4 400 000 kr

Vireberg - Råsunda— Solna

Unikt tillfälle att sätta din egen prägel !

-Renoveringsdröm
- Solnas bästa förening
- Låg avgift på endast 1890kr per månad.
-Stor balkong
- Närhet till kommunikationer
- Skuldfri förening
-Välplanerad lägenhet
- Attraktiv adress

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet i Solnas absolut bästa förening! Nu har ni ett unikt tillfälle att sätta egen prägel i bostaden. Bostaden disponeras över en stor balkong i öst, stort och lättmöblerat vardagsrum, generöst sovrum med mycket förvaring samt det perfekta barnrummet. Original kök samt plats för matbord. Helkaklat badrum. Bra förvaringsmöjligheter i inre hallen tack vare garderober. Avgiften är endast 1890kr per månad inklusive värme, vatten, kabel-tv samt bredband i hastigheten 1000/1000 mbit.

Närheten till det mesta! Gångavstånd till Solna Centrum och Sundbybergs Centrum där båda erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, apotek, banker etc. Njuta av en härlig promenad till Råstasjön. För den idrottsintresserade finns både Solna hallen och Friends Arena inom kort gångavstånd. Barnvänligt område med skogsdunge och lekpark i området. Flertal förskolor och skolor i närheten som nås utan att korsa bilvägar. Väldigt goda kommunikationer där du med gångavstånd når tunnelbanan i Solna Centrum eller Näckrosen. Nära till Sundbyberg med både tunnelbana och pendeltåg. Bussa till karolinska, älvsjö och mörby går från frösundaleden/höstvägen. Ett stenkast från bostaden finner i även tvärbanan.

I Brf Dikten 2 bor ni i en trygg och stabil förening som är registrerad sedan 1981 och äger marken. Föreningen är skuldfri och har 0kr i långfristiga skulder och därmed 0kr i lån per kvadratmeter vilket är väldigt unikt ! Finns även festlokal/övernattningslägenhet att hyra. Vindsförvaring samt generösa förråd.

En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare Mirza Licina 070 072 96 66 vid frågor eller funderingar.


Boarea
72 kvm
Avgift
1 890 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 12 (Hiss finns)
Såld
2022-08-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.