Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna

Solhem / Spånga / Stockholm

Referensnummer
408 045
Boarea/biarea
167/30 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Solhem

Solhem är ett populärt område beläget i Spånga. Solhem kom till för ca. 100 år sedan. "Solhems villastad" utvecklades genom inköp och avstyckning av mark från Värsta gård. Bebyggelsen i Solhem är mycket varierande och villor finns från början av 1900-talet fram till moderna hus byggda idag, flerfamiljshus finns från 40-talet fram till nybyggda idag. Ett trevligt och mycket omtyckt område med närhet till kommunikationer och affärer.

Närservice

I Spånga centrum finns bl a mataffärer, apotek, bibliotek, resturanger, fisk- och kött delikatessbutiker, bank mm.

Sport och fritid

För både barn och vuxna erbjuds gott om olika fritidsaktiviteter i området såsom fotboll och hockey.

Kommunikation

Gångavstånd till både Spånga Centrum och Pendeltåg/bussar. Mycket bra kommunikations möjligheter. Pendeltåg från Spånga C (12 minuter till T-centralen) Även bra busskommunikationer.

Familjeliv

Mycket nära till Spånga Gymnasium och Solhems skolan. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Fördelar

#Liv i rörelse
#Sport och friluftsliv
#Barnvänligt
#Lätt att parkera bilen
#Bussar
#Hundvänligt
#Lugnt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn