Behållare Behållare

Flysta, Spånga, Stockholm

Referensnummer
504 722
Boarea
53 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Fin och välplanerad 2:a om hela 53 kvm i populära Flysta!

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Flysta

Historia om Flysta:
En gård benämnd Stora Flysta belägen i sydvästra delen av den stora socknen Spånga härleder sig från många århundraden tillbaka om vars historia hävderna förtälja att den ägts under århundraden av samma släkt.

Grundläggaren av gården var enligt hävderna en hövding vars namn historien inte känner till. Under 1700- och 1800-talen bytte gården ägare ett flertal gånger. På slutet av 1800-talet och i början på 1900-talet var gården delad på tvenne ägare herrar Lindahl och Granat. Den sistnämnde sålde sin del till direktör Vall och byggmästare Gustafsson. De insåg att trångboddheten i Stockholm tvingade folk att skaffa sig bostäder på andra orter i Stockholms omgivningar med täta och
bekväma samt framför allt billiga kommunikationer med huvudstaden. De beslöt sig för att stycka sönder sitt område av gården Stora Flysta till egnahemstomter liksom Lindahl förut gjort. Denna styckning
började på sista halvåret av år 1903 och i början av 1904, under vilket sistnämnt år första tomten såldes och första egnahemsvillan uppfördes. Västra delen av gården bebyggdes först men sedan dröjde det inte länge förrän övriga delar av gården styckades.

Fördelar med området

Nära flygplats Gym Bussar Parker/Grönområden Lugnt Barnvänligt Liv i rörelse Tryggt

Nöje och shopping

I Flysta har du gångavstånd till serviceutbud så som affären Coop närlivs, frisörsalong, pizzeria, spelbutik mm.
Större utbud av affärer finns på nära håll i t ex Spånga C, Vällingby C eller det populära Bromma Blocks, som erbjuder det bästa av det mesta. I Spånga Centrum finns den populära restaurangen/puben Caledonian Inn, och på Spångavägen återfinns den välbesökta pizzerian Il Postino. I det nya Beckombergaområdet utmed Spångavägen finns även restaurang.

Fritid

Härliga grönområden finns runt hela Flysta. Det finns trevliga parker i området för avkoppling och lek. Många härliga grönområden för avkoppling, träning eller varför inte en mysig picknick?
Närliggande områden finner du flertalet badhus.

Kommunikation

Bra busskommunikation 117 på Spångavägen till Spånga och Bromma. Där finns även anslutning till Pendeltåg som på endast 12 minuter tar dig till T-centralen i City.

Familjeliv

Spånga Gymnasium, högstadieskola samt Solhemskolan-lågstadie, Sundbyskolan, Nälstaskolan, Vällingbyskolan, Beckombergaskolan.

Promenadstråk, cykelvägar och stora grönområden lockar till både promenader, bollspel och utflykter.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.